Films Agenda Specials Expat Informatie Locaties
NL
EN

Film e Pizza

Elke woensdag

Doordeweeks een film pakken én een pizza eten? Elke woensdag kun je bij De Pizzabakkers een heerlijke houtovenpizza eten en daarvoor of daarna genieten van een film bij Rialto voor een speciaal gereduceerde prijs.

Met het filmticket Film e Pizza Rialto VU haal je een pizza bij Pizzabakkers Zuidas en het filmticket Film e Pizza Rialto De Pijp geldt alleen bij Pizzabakkers De Pijp.

Film e Pizza

De gecombineerde prijs van een pizza en een filmticket is €19,00. Je kunt kiezen uit Pizza Margherita, Pizza Salami Finocchiona, Pizza Spinaci en Pizza Caponata.

Alle andere pizza’s op de kaart kan je natuurlijk ook kiezen. Hiervoor geldt een supplementprijs van € 3,25. Je filmkaartje koop je bij de fysieke kassa van Rialto De Pijp of Rialto VU. Dit filmkaartje vertoon je bij De Pizzabakkers en zij verrekenen je pizza.

Vanwege beperkte capaciteit raden we je aan om te reserveren op de website van De Pizzabakkers. Dat kan hier voor hun vestiging in De Pijp en hier voor hun vestiging op de Zuidas.

Het is uiteraard ook mogelijk om de pizza To-Go mee te nemen - je bent welkom om op woensdag je pizza in onze foyer te nuttigen.

Zorg dat je ruim op tijd je pizza bestelt zodat je ook op tijd bent voor de film.

Buon appetito!

Cineville

Heb je een Cineville-pas? Dan kun je elke woensdag op vertoon van je pas voor slechts €9,50 een pizza halen! Klik hier voor meer info?