Films Agenda Specials Expat Informatie Locaties
NL
EN
Bekijk de trailer

Kleine All

De 11-jarige, wat eenzame All raakt bevriend met een buitenaards wezen, het groene ruimtemeisje Britney. Ze kan zijn hulp goed gebruiken.
Tickets bestellen

Deze voorstelling maakt deel uit van Rialto Filmclub met als gastspreker deze maand Ernst-Jan Pfauth.

Kleine All

Spannende en grappige animatiefilm over de waarde van vriendschap en eerlijkheid. De elfjarige All, kind van gescheiden ouders, krijgt tijdens de zomervakantie een heel merkwaardig verzoek van zijn door UFO’s geobsedeerde buurman: of hij wil fungeren als menselijke antenne. Want de buurman is ervan overtuigd dat er een buitenaardse invasievloot onderweg is. Gelukkig valt dat wel mee, maar als de gammele antenneconstructie instort, blijkt er wel degelijk buitenaards leven aanwezig: het telepathische, groene ruimtemeisje Britney, die hem uit de antenne redt.

Zij is hier om voor een schoolproject de primitieve mens te bestuderen en ze verbaast zich vooral over kleine mensen, oftewel kinderen. De twee raken al snel bevriend en dat is maar goed ook, want Britney kan beslist een vriend gebruiken nu een verzamelaar van opgezette dieren haar aan zijn collectie wil toevoegen.