Deze website is geoptimaliseerd voor moderne browsers. Voor een betere ervaring update de browser.

Films Agenda Specials Informatie Nieuws Account
NL
EN
Bekijk de trailer

CLUB RIGHTABOUTNOW-MOVIE NIGHT

Club RIGHTABOUTNOW Movie Night: jonge Nederlandse videoclipmakers uit de urban scene. Gianni Grot, Fumi Koswal and Michael Middelkoop vertellen over hun werk en inspiratiebronnen.
Tickets bestellen

Deze voorstelling maakt deel uit van Rialto Filmclub met als gastspreker deze maand Ernst-Jan Pfauth.

CLUB RIGHTABOUTNOW-MOVIE NIGHT

Club RIGHTABOUTNOW-Movie Night presenteert bijzondere jonge Nederlandse filmmakers uit de urban-scene, die begonnen zijn als autodidacte videoclip-makers; drie van hen zijn uitgenodigd om hun visuele inspiratie te delen. Hun werk, hun fascinaties, hun artistieke brein en persoonlijk kunstenaarschap dienen als aanleiding voor een meet & greet en het vieren van crossovers in urban culture.

Op het programma staan: Aidan van Gianni Grot, Indigo van Fumi Koswal en Since 93 van Framez. De moderator deze avond is creatief directeur van Right About Now, Maarten van Hinte. Aidan vertelt over een jonge streetsmart poëet die jongleert met zijn carrière en de mantelzorg voor zijn demente grootmoeder. In Indigo volgen we de gelijknamige hoofdpersoon, die onderweg van de Bijlmer naar zijn oma verschillende mensen tegenkomt die hem wijze levenslessen meegeven. Since 93 zoomed in op de getalenteerde rapper Cho. 

RIGHTABOUTNOW INC. is...

... een Urban Performing Arts Centre in Amsterdam, met een grootstedelijk perspectief en een internationale uitstraling. Voor RIGHTABOUTNOW INC. is diversiteit de krachtigste bron van culturele identiteit, artistieke vernieuwing, maatschappelijke verandering en innovatie. Wij brengen kunstenaars uit verschillende culturen, disciplines en subculturen samen om diversiteit om te zetten in artistieke uitingen, door een platform te zijn voor nieuwe verhalen in oude steden.