Deze website is geoptimaliseerd voor moderne browsers. Voor een betere ervaring update de browser.

Films Agenda Specials Informatie Nieuws
NL
EN
Bekijk de trailer

Rialto For Short: deel 2

Rialto biedt nieuw, nog niet ontdekt talent een kans hun films hier te presenteren, hun films hier voor het eerst op het grote doek te vertonen. En dat doen we met dit programma: Rialto For Short.

Tickets bestellen

Deze voorstelling maakt deel uit van Rialto Filmclub met als gastspreker deze maand Ernst-Jan Pfauth.

Rialto For Short: deel 2

Rialto biedt nieuw, nog niet ontdekt talent een kans hun films hier te presenteren, hun films hier voor het eerst op het grote doek te vertonen. En dat doen we met dit programma: Rialto For Short. Deze dinsdagavond om 19.30 staat de tweede editie op het programma, waarin de tweede lichting hun werk aan het publiek én aan de jury presenteren.

De jury bestaat uit actrice/filmmaker Dewi Reijs, filmmaker Hesdy Lonwijk en directeur Bijlmerbios/Metro Movies Hans Meiboom. Samen bekijken ze de films,en maken een selectie voor de avond. Jury, een speciale gasts en publiek bepalen de winnaar. Dat is ook de film die meestrijdt om de hoofdprijs van € 1000. Host van de avond is kunstenaar, film- en theatermaker Fey Lehiane.

Terwijl een Rialto-medewerker na afloop vliegensvlug de stemmen telt, worden de bezoekers getrakteerd op een drankje in het café. Daar wordt ook de winnaar bekendgemaakt.

En wie vormen de tweede lichting?

Guus Voorham
met Alone Together (16' | 2018)

Mateo Vega
met Radio Voorwaarts (20' | 2018)

Sarah Blok
met NOBU (10´ | 2018)

Brian den Hartog
met A Dialogue with Cyberspace (15' | 2018)