Films Agenda Specials Informatie Locaties Nieuws
NL
EN
Bekijk de trailer

C'mon C'mon

Het leven van radiojournalist Johnny is zonder zorgen, maar dan vraagt zijn zus of hij een tijd voor haar zoontje kan zorgen. Johnny wordt 'vader'. Met Joaquin Phoenix.
Tickets bestellen

Deze voorstelling maakt deel uit van Rialto Filmclub met als gastspreker deze maand Ernst-Jan Pfauth.

C'mon C'mon

Hoe is het om ineens de zorg over een kind te krijgen? De Amerikaanse regisseur Mike Mills laat het zien in dit in prachtig zwart-wit geschoten drama. Net als in zijn twee vorige films, Beginners en 20th Century Women, heeft hij een scherp en vooral warm oog voor de complexiteit van menselijke relaties. De hoofdrol wordt vertolkt door Joaquin Phoenix, zijn eerste rol sinds Joker.

Radiojournalist Johnny (Phoenix) is altijd op pad om overal in het land middelbare scholieren over hun leven te interviewen. Op een dag meldt zich zijn zus Viv. Hij heeft haar vanwege ruzie al een jaar niet gesproken, maar nu doet ze een beroep op hem: of hij een tijdje voor haar negenjarige zoontje Jesse wil zorgen, zodat zij tijd heeft voor haar psychisch zieke man. Natuurlijk wil Johnny dat doen en hij neemt het vroegwijze kind mee op zijn reizen door het land. Voor een kind zorgen blijkt niet eenvoudig, maar Johnny groeit in zijn nieuwe rol.

Trouw

... een prachtig kleinood...

Algemeen Dagblad

Joaquin Phoenix geeft les in natuurlijk acteren.