Deze website is geoptimaliseerd voor moderne browsers. Voor een betere ervaring update de browser.

Films Agenda Specials Informatie Nieuws
NL
EN
Bekijk de trailer

Maya: de Honingspelen (6+)

De jaarlijkse Honingspelen komen er aan. Het lieve bijtje Maya en haar vriendjes moeten de eer van de bijenkorf verdedigen. Als ze verliezen, zijn ze alles kwijt. Spannend!
Tickets bestellen

Deze voorstelling maakt deel uit van Rialto Filmclub met als gastspreker deze maand Ernst-Jan Pfauth.

Maya: de Honingspelen (6+)

Maya, het nieuwsgierige en altijd vrolijke bijtje staat samen met haar vriendje Willy en heel veel nieuwe insectenvriendjes iets heel spannend te wachten: de jaarlijkse Honingspelen, waarbij de eer van bijenkorf op het spel staat. Ze moeten het in allerlei proeven opnemen tegen het Team Tropolis dat aangevoerd wordt door Violet. Wie verliest, moet de volledige honingoogst van dat jaar afstaan aan de grote keizerin van Zoemtropolis. Zullen Maya, Willy en hun vriendjes kunnen winnen? O.a. met de stem van Ilse 'Luizenmoeder' Warringa. De voorstelling op donderdag 21 februari is in 3D!

Maya: de Honingspelen tijdens Sprookjes in de Krokus
Maya: de Honingspelen is tijdens Sprookjes in de Krokus (16 t/m 24 februari) iedere dag te zien! Op maandag 18 februari kunnen bezoekers ook meedoen aan een LEGO-workshop. Onder leiding van LEGO-koning Roloff de Jeu ga je insecten maken van LEGO. Deze workshop start om 14.00, de film om 15.15 uur. Combi-tickets kosten € 8,50 en zijn binnenkort te koop via deze website. Let op: er is slechts plek voor 15 kinderen.

Op woensdagmiddag 20 februari kunnen kinderen voorafgaand aan de film een kaarsje knutselen van bijenwas in het café. Geef je op via publiciteit@rialtofilm.nl. Er is plek voor 15 kinderen.