Deze website is geoptimaliseerd voor moderne browsers. Voor een betere ervaring update de browser.

Films Agenda Specials Informatie Nieuws Account
NL
EN

Kinderfeestje in Rialto

Je kunt in Rialto ook je verjaardag vieren! Met taart, limonade én natuurlijk een leuke kinderfilm. Voor de jarige reserveren we een mooie tafel op het entresol die feestelijk wordt gedekt met een tafelkleedje, bordjes, bestek, bekers, versiering en een kan limonade. Neem zelf een verjaardagstaart mee om daar op te eten en het feest kan beginnen!

Informatie en reserveren

De feesttafel inclusief versieringen en limonade kost € 25,- en kan op de dag zelf worden afgerekend bij de bar (wel graag even vooraf reserveren). De filmkaartjes kunnen online of aan de kassa worden aangeschaft, de maandag voorafgaand aan de speelweek van de film (speelweken lopen van do t/m wo). Een regulier filmkaartje voor zowel volwassene als kind kost € 7,50.  Aan de bar verkopen we eventueel extra snoep en chips (geen popcorn), wat buiten de zaal kan worden uitgedeeld.

De exacte speeltijd van de films zijn vaak pas een week voor de vertoning bekend, maar de kinderfilms starten meestal tussen 12:00 en 15:00 uur. De feesttafel staat een uur tot jullie beschikking met bordjes, vorkjes en een kan limonade. Taart mag je zelf meenemen en kan, uiteraard in overleg, zowel voor of na de film worden genuttigd. 

Geïnteresseerd? Voor vragen en reserveringen kun je contact opnemen via info@rialtofilm.nl.