Films Agenda Specials Expat Informatie Locaties
NL
EN

Kinderfilms in de kerstvakantie

Van 24 december t/m 8 januari

Gedurende de hele kerstvakantie geniet je in Rialto De Pijp en Rialto VU dagelijks van drie hartverwarmende kinderfilms!

Comedy Queen (9+) vertelt het aangrijpende verhaal van de 13-jarige Sasha, die een groot verdriet overwint met haar gevoel voor humor. Het prachtig geanimeerde Ernest & Célestine: op avontuur in Brabbelland (AL) gaat over de bijzondere vriendschap tussen een onzekere beer en een dappere muis, en in het swingende Yuku en de Himalayabloem (AL) gaat een muisje, speciaal voor haar oma, op zoek naar de eeuwig lichtgevende Himalayabloem.

Op woensdag 28 december organiseren we op beide locaties ook een spelletjes- en knutselmiddag. Iedereen is hier welkom; hier is geen aanmelding voor nodig!

 

De kaartverkoop start op maandag 19 december, maar reserveren voor een grote groep of met de BSO kan alvast door een e-mail te sturen naar educatie@rialtofilm.nl.

Let op: Rialto De Pijp is gesloten op zondag 25 december en zondag 1 januari. Rialto VU is gesloten op zondag 25 en maandag 26 december en op zaterdag 31 december en zondag 1 januari.