Deze website is geoptimaliseerd voor moderne browsers. Voor een betere ervaring update de browser.

Films Agenda Specials Informatie Nieuws
NL
EN

Sprookjes in de Krokus: 16 t/m 24 februari

Hét jeugdfilm- en theaterfestival van De Pijp

Een tof festival in de voorjaarsvakantie met mooie, grappige en spannende films, betoverend theater en inspirerende workshops. Voor alle kinderen van 3 tot 12 jaar. Georganiseerd door Rialto, CC Amstel, de Amsterdamse JeugdteJAterschool en de OBA.

PROGRAMMA RIALTO

dagelijks (beh. Ma) 13.15; Ma 15.15
MAYA: DE HONINGSPELEN (6+)
84’ | Duitsland  | Nederlands gesproken
De jaarlijkse Honingspelen komen er aan. Het vrolijke nieuwsgierige bijtje Maya en haar vriendjes moeten de eer van de bijenkorf verdedigen. Als ze verliezen, zijn ze alles kwijt. Spannend! Op donderdag 21 februari vertonen we de film eenmalig in 3D met echte 3D bril! Meer info via deze link.

dagelijks 12.00
ERNEST & CELESTINE WINTERPRET (3+)
48’ | Frankrijk | Nederlands gesproken
Superlieve film (vier korte verhalen) over Ernest, een grote beer, en Celestine, een vrolijk en vastberaden weesmuisje. De twee zijn vrienden en vervelen zich nooit. Zeker niet als het winter wordt en het begint te sneeuwen. Gebaseerd op de prentenboeken van Gabrielle Vincent. Meer info via deze link.

maandag 18 februari 14.00
LEGO-WORKSHOP (6+)
LEGO-koning Roloff de Jeu verzorgt weer een LEGO-workshop. Deze keer leert hij de deelnemers om insecten te maken van LEGO. Deelnemen kan alleen in combinatie met een kaartje voor MAYA: DE HONINGSPELEN op dezelfde dag om 15.15 uur. Combi-kaartjes kosten € 8,50 en zijn te koop via de pagina van de film (of aan de kassa).  Let op: er is slechts plek voor 15 kinderen dus wees er op tijd bij.

dagelijks
KNUTSELFESTIJN & BIJENWAS KAARSJES MAKEN (AL)
Tijdens Sprookjes in de Krokus kun je iedere middag lekker knutselen en kleuren in Rialto en op woensdag 20 februari maken we met bezoekers van MAYA: DE HONINGSPELEN vanaf 12.15 kaarsjes van bijenwas. Meld je aan via publiciteit@rialtofilm.nl. Let op: er is plek voor 15 kinderen.

----------------------------------------------

KAARTEN & PRIJZEN:
Kinderen & ouders Maya: de Honingspelen: € 7,00 
Kinderen & ouders Ernest & Celestine: € 6,00  
BSO /NSO: € 4,50 
3D toeslag: € 2,00 
Film (Maya) & Lego-workshop: € 8,50 
Knutselfestijn & kaarsjes maken: gratis

De kaartverkoop is gestart!