Films Agenda Specials Informatie Onze locaties Nieuws
NL
EN

Let goed op bij het kopen van een kaartje: wil je naar Rialto De Pijp of naar Rialto VU? Klik hier voor meer info

Zondag in Rialto: kindervoorstelling van Charlie Chaplins The Kid!

Altijd al op de foto willen gaan met Charlie Chaplin? Dat kan aanstaande zondag in Rialto!

Ter gelegenheid van de 100e verjaardag van The Kid, de eerste lange speelfilm van Charlie Chaplin, zijn er tien klassieke films van Chaplin opnieuw gerestaureerd. Allemaal draaien ze de komende tijd in Rialto. Waaronder The Kid!

In deze filmklassieker laat een wanhopige moeder haar pasgeboren kind achter in een dure auto, hopend dat de rijke eigenaren zich over het kind zullen ontfermen. Maar de auto wordt gestolen. Zodra de dieven ontdekken dat er een kind in de auto ligt, nemen ze de benen, waarna de baby uiteindelijk wordt gevonden door een The Tramp (Charlie Chaplin). Hij besluit het kind te houden. Jaren later zijn ze nog altijd samen – maar voor hoe lang nog?

Zelfs na al die 100 jaar is deze filmklassieker nog steeds zeer geliefd bij jong en oud. Speciaal voor de kids is er aanstaande zondag een speciale voorstelling van The Kid. Na de voorstelling komt er als verrassing een heel bijzondere gast naar Rialto.

Wil je de herfstvakantie ook starten met een mooie film én een bijzondere ontmoeting met de hoofdpersoon? Kaartjes zijn nog beschikbaar!