Deze website is geoptimaliseerd voor moderne browsers. Voor een betere ervaring update de browser.

Films Agenda Specials Informatie Nieuws
NL
EN

Een bezoek aan Rialto in tijden van corona… de spelregels

Een bezoek aan Rialto - hoe gaat dat in zijn werk?

Gezelligheid in het café, geroezemoes in de zaal, de lichten die dimmen en genieten van een heerlijke film. Het kan weer, want Rialto is open! Het virus is echter nog niet verslagen. Daarom zijn er nog steeds regels waaraan iedereen zich moet houden, dus ook onze filmbezoekers. We volgen daarbij altijd het beleid van de overheid.

De regels om een bezoek aan Rialto zo fijn mogelijk te laten verlopen, zijn:

1. Misschien wel het allerbelangrijkste: als je je niet lekker voelt, verkouden bent of koorts hebt, blijf dan thuis!

2. Het dragen van een mondkapje is niet langer verplicht, maar uiteraard mag je deze dragen als je je er prettig bij voelt.

3. Om Rialto te bezoeken heb je per zaterdag 25 september een coronatoegangsbewijs nodig, zo heeft de overheid onlangs besloten. Met dit bewijs toon je aan dat je gevaccineerd bent tegen corona, negatief getest bent op corona, of onlangs hersteld bent van een coronabesmetting. Lees hier meer over het coronatoegangsbewijs.

4. Koop je kaartje zo veel mogelijk online. De Tienrittenkaart is gewoon geldig. Wie met een Tienrittenkaart of een Cinevillepas gereserveerd heeft, moet nog even langs de kassa voor het valideren van het kaartje.

5. Per 25 september is het houden van anderhalve meter afstand niet langer verplicht. In onze zalen kun je dus zelf een plekje uitzoeken. Om degenen die toch nog wat afstand in de zaal willen nemen is door Rialto besloten om tot nader orde voor de matineevoorstellingen van maandag t/m vrijdag (dus voor voorstellingen die vóór 16:00 uur starten) maximaal 80% van de zaalcapaciteit te verkopen zodat er voldoende ruimte is om toch iets meer afstand te kunnen nemen.

6. Volg de aanwijzingen op van de Rialto-medewerkers. Blijf vriendelijk en begripvol naar zowel de Rialto-medewerkers als naar je medefilmbezoekers.

Klik hier om het beleid van de Rijksoverheid zelf na te lezen. Klik hier voor veelgestelde vragen van andere bezoekers en onze antwoorden daarop.

We begrijpen dat er mensen zijn die zich om persoonlijke redenen niet kunnen of willen laten vaccineren of testen. Toch hopen we op jullie begrip.

Heb je vragen? Mail naar info@rialtofilm.nl.