Films Agenda Specials Informatie Locaties Nieuws
NL
EN

Rialto heeft twee vestigingen: Rialto De Pijp en Rialto VU. Let goed op voor welke locatie je tickets koopt! Meer info

CinemAsia Film Festival 2022

Van 10 t/m 15 mei in Rialto De Pijp en Rialto VU

CinemAsia

Verwacht van CinemAsia geen 'Azië showcase’ en geen oriëntalistische blik op Azië, maar Aziatische cinema in haar eigen verdienste”, aldus Jia Zhao, de nieuwe artistieke leider van het CinemAsia Film Festival. En dat is precies wat de bezoeker van de 14e editie van dit festival mag verwachten: een brede selectie van Aziatische films uit China, Hongkong, Taiwan, Japan, Zuid-Korea, Indonesië, Singapore, Myanmar, Filipijnen tot Duitsland, Verenigde Staten en meer.

Op het programma staan heel verschillende films, in heel verschillende genres, maar die alle gekenmerkt worden door een uitmuntende artistieke kwaliteit en een grote maatschappelijke relevantie.

CinemAsia Film Festival vindt plaats van dinsdag 10 t/m zondag 15 mei in Rialto De Pijp en Rialto VU.

Aziatisch Comfortfood tijdens CinemAsia

Ter gelegenheid van CinemAsia is onze kok Mireille vier dagen op rij aanwezig: op donderdag 12 en vrijdag 13 mei van 17:00 tot 21:00 en op zaterdag 14 en zondag 15 mei van 12:00 tot 21:00. Op die dagen serveert ze heerlijk Aziatisch Comfortfood op onze entresol in Rialto De Pijp. Alles wordt geserveerd met rijst en diverse groentes, en van ieder gerecht is ook een vegan variant. Klik hier voor het menu.

Let op: alle films zijn Engels ondertiteld.