Films Agenda Specials Expat Informatie Locaties
NL
EN

VU Medewerkers

Speciaal geselecteerde voorstellingen tegen gereduceerd tarief

Van actuele documentaires tot tijdloze klassiekers en van bekroonde drama’s tot spitse komedies; je ziet het bij Rialto VU! Rialto VU is een nieuw filmtheater op de campus van de Vrije Universiteit Amsterdam in het NU-gebouw. Met vier state-of-the-art filmzalen is er altijd wat te zien. In samenwerking met VU Griffioen bieden wij maandelijks speciaal geselecteerde films aan met korting* voor VU medewerkers!

*Bekijk de actievoorwaarden onderaan deze pagina.

Januari 2023

De VU Medewerkersvoorstellingen van januari vinden plaats op dinsdag de 31e. Je kunt kiezen uit de volgende twee voorstellingen:

Broker | 17:45, Rialto VU

The Banshees of Inisherin | 18:45, Rialto VU

De films zijn Engels gesproken en/of Engels ondertiteld.

Uitleg & voorwaarden

Kaarten voor de medewerkersvoorstellingen zijn alleen te koop voor huidige VU-medewerkers. Tickets voor de film kosten € 5,- per stuk. Op vertoon van een medewerkerspas kan je maximaal 4 kaarten bestellen aan de kassa in het NU-gebouw, ook voor niet-VU-medewerkers die mee mogen als introducé. Bij elke medewerkersvoorstellingen ontvang je twee gratis consumptiemunten per persoon, in te wisselen bij Bar Boele.

Liever online kopen? Dat kan ook. Klik op de ticketlink hierboven en kies tijdens het bestelproces voor de kaartsoort VU Medewerker. Ook online kun je maximaal 4 kaarten bestellen. Voor aanvang van de voorstelling wordt bij de zaal gevraagd om je medewerkerspas te laten zien. De twee gratis consumptiemunten kun je op vertoon van je e-ticket en medewerkerspas afhalen aan de kassa van Rialto VU.