Films Agenda Specials Informatie Locaties Nieuws
NL
EN

Klassiek

De cinema is ruim honderd jaar oud – een dikke eeuw waarin talloze prachtige en onvergetelijke films zijn gemaakt. Rialto presenteert wekelijks een eigenzinnige selectie uit al die mooie films – van bekende en erkende meesterwerken tot zelden vertoonde pareltjes. Met andere woorden: films die elke filmliefhebber gezien moet hebben!

Park Chan-wook in Rialto

Om de release van Park Chan-wooks nieuwste film Decision to Leave te vieren, vertonen we in Rialto VU twee andere klassiekers van zijn hand: The Handmaiden (2016) en Oldboy (2013). Klik hier voor het volledige programma.

Celebrating 40 years on Earth

E.T.: The Extra- Terrestrial, die oorspronkelijk in de zomer van 1982 werd uitgebracht, was de best verdienende film van dat jaar en kreeg vele prijzen. De film veroverde de harten van het publiek over de hele wereld en veertig jaar later weet hij nog steeds het gevoel van plezier, verwondering, nieuwsgierigheid, magie en verdriet uit je kindertijd op te roepen. Daarom nu bij Rialto te zien! Daarnaast vertonen we nog zo'n ultieme klassieker van de hand van regisseur Steven Spielberg: Jaws.