Films Agenda Specials Informatie Locaties Nieuws
NL
EN

Alle films €3 voor VU-studenten!

Bezoek elke voorstelling of special voor een prikkie.

Vanwege succes verlengd! Ook in december bieden wij iedere VU-student het perfecte excuus voor examenstress, uitstelgedrag en een eerste, tweede of derde date! Dus je bezoekt nog steeds alle films voor slechts €3, inclusief een zalig drankje bij Bar Boele. 

Alle films voor €3!

Rialto VU is een nieuw filmtheater in het NU-gebouw met vier state-of-the-art filmzalen. Van maandag tot en met zondag staan we voor je klaar met de beste films. Tussenuur? Film! Huiswerk klaar? Film! Nieuwe mensen leren kennen? Film! Want na afloop sluit je natuurlijk samen af met een lekker drankje in café Bar Boele.

Omdat we bij Rialto VU van film houden, en van jullie, hebben we onze mooie actie verlengd: ook de hele maand december kan je als VU-student voor € 3,- naar de film, inclusief een drankje bij Bar Boele*. Happy hour - maak daar maar happy month van.

Weg tentamenstress, tijd voor een bloedstollende thriller!

Koop je kaartjes snel bij de kassa in het NU-gebouw of online en kom langs!

 

*Bekijk de actievoorwaarden onderaan deze pagina.

Bones and All van Luca Guadagnino met Taylor Russel en Timothée Chalamet zie je voor €3!

Actievoorwaarden

Tickets koop je eenvoudig online, of aan de kassa in het NU-gebouw op vertoon van je studentenpas. Daarbij ontvang je een muntje die je kunt inwisselen bij Bar Boele. De muntjes zijn alleen in te wisselen voor fris, bier en wijn. Speciaalbieren, luxere wijnen en cocktails kunnen niet met de muntjes betaald worden.

Filmfestivals als IDFA zijn uitgesloten van deelname.