Films Agenda Specials Informatie Locaties Nieuws
NL
EN

Cineville

Stap in de wereld van film

Het is voor Cineville-pashouders nu mogelijk om via onze website een kaartje te reserveren, één kaartje per pas.

Volg de normale kaartkoop procedure en klik op de film(pagina) van je keuze op het juiste tijdstip. Op de bestelpagina wordt vervolgens gevraagd om de code van je Cinevillepas in te voeren. Na afronding van de bestelling ontvang je een bevestiging van je reservering in je mailbox. Je kaartje kan je op vertoon van je Cinevillepas en reservering ophalen aan de kassa van Rialto. De Cineville-pas is zowel geldig bij Rialto De Pijp als Rialto VU.

Wij vragen je om alleen een reservering met Cinevillepas te maken wanneer je zeker bent van je komst. Bent je toch verhinderd? Annuleer je ticket dan tijdig. Dit kan via de link in de bevestigingsmail.

Over Cineville
Met een Cineville abonnement kun je voor € 21 per maand onbeperkt naar 15 filmtheaters en bioscopen in Amsterdam, en nog vele daarbuiten.

Met de Cinevillepas zijn in Amsterdam ruim 1000 filmvoorstellingen per week toegankelijk. Ook geeft de pas je toegang tot tal van speciale programma's als talkshows, voorpremières en filmfestivals. Zo'n pas koop je voor minimaal vier maanden. De pas is te verkrijgen via cineville.nl. Je kunt dan je tijdelijke pas uitprinten en je krijgt de definitieve Cinevillepas thuis gestuurd.