Deze website is geoptimaliseerd voor moderne browsers. Voor een betere ervaring update de browser.

Films Agenda Specials Informatie Nieuws
NL
EN

Cineville

Nu ook bij je thuis

Voor pashouders die willen blijven kijken nu Rialto tijdelijk gesloten is i.v.m. de coronamaatregelen, is er nu Vitamine Cineville: Cineville-films bij jou thuis. De komende tijd serveert Cineville online een kleine selectie gloednieuwe films die nu in de theaters te zien zouden zijn geweest, plus een paar recente toppers en klassiekers. Klik hier voor meer informatie.

Het is voor Cineville-pashouders nu mogelijk om via onze website een kaartje te reserveren, één kaartje per pas.

Volg de normale kaartkoop procedure en klik op de film(pagina) van je keuze op het juiste tijdstip. Je ontvangt een bevestiging van je reservering in je mailbox. Kaarten moeten op vertoon van de Cinevillepas 15 à 30 minuten voor aanvang van de film opgehaald worden. 15 minuten voor de start van de film vervalt de reservering. Kom dus op tijd!

Over Cineville
Met een Cineville abonnement kun je voor € 21 per maand onbeperkt naar 15 filmtheaters en bioscopen in Amsterdam, en nog vele daarbuiten.

Met de Cinevillepas zijn in Amsterdam ruim 1000 filmvoorstellingen per week toegankelijk. Ook geeft de pas je toegang tot tal van speciale programma's als talkshows, voorpremières en filmfestivals. Zo'n pas koop je voor minimaal vier maanden. De pas is te verkrijgen via cineville.nl. Je kunt dan je tijdelijke pas uitprinten en je krijgt de definitieve Cinevillepas thuis gestuurd.