Films Agenda Specials Expat Informatie Locaties
NL
EN

Cineville

Onbeperkt naar de film met je Cinevillepas

Met de Cinevillepas ga je altijd en overal naar de beste films in ruim 50 filmtheaters door heel Nederland. Uiteraard ook in Rialto! 

Sluit je aan bij meer dan 55.000 andere filmliefhebbers

Met een Cineville abonnement kun je voor € 22,50 per maand onbeperkt bij ons naar de film. Onder de 30? Dan kost een abonnement je maar € 18,50. Als Cineviller onderhoud je niet alleen je filmverslaving, je steunt er ook filmmakers en onafhankelijke filmtheaters die zijn aangesloten bij Cineville mee. Want 90% van jouw bijdrage belandt bij hen.

Met de Cinevillepas zijn in Amsterdam ruim 1000 filmvoorstellingen per week toegankelijk. Ook geeft de pas je toegang tot tal van speciale programma's als talkshows, voorpremières en filmfestivals. De volledige Cineville-agenda vind je op cineville.nl

Dus waar wacht je nog op? Bestel nu je Cinevillepas.

Over Cineville

De mensen van Cineville zijn ervan overtuigd dat de wereld van film een eindeloos rijke en fabelachtige plek is. Een plek waarin de hele wereld zit verstopt: van hilarisch tot bloedernstig, van wreed tot poeslief en van heerlijk oppervlakkig tot breinkrakend. De missie van Cineville? Een wereldwijd dieet van minimaal twee films per maand. Op cineville.nl ontdek je wat je niet wil missen en vind je de complete filmagenda van alle filmtheaters in Cineville.