Films Agenda Specials Expat Informatie Locaties
NL
EN

Tickets

Alles wat je wil weten omtrent onze kaartverkoop

Kaartsoorten en prijzen

Tarieven Film & Special
Regulier - € 12,75                          
Student/CJP/Stadspas* - € 9,50
Student VU** - € 6,50
Familiefilm - € 12,75 voor volwassenen | € 7,50 voor kinderen t/m 12 jaar
Kinderfilm - € 7,50
Korte kinderfilm - € 6,-

Toeslagen
Films langer dan 2,5 uur + € 2,-
3D-films + € 2,-

* Alleen op vertoon van een geldige studenten- of CJP-pas en een Stadspas met groene stip. Je ticket(s) online geboekt? Laat je pas dan nog even zien bij de kassa.
** Alleen op vertoon van de VU-studentenpas en alleen geldig bij Rialto VU, niet bij Rialto De Pijp.

Voordeelkaarten, cadeaubonnen en abonnementen

Cineville: Onbeperkt naar de film vanaf € 18,50 per maand
Voor de allergrootste filmliefhebbers is er de Cinevillepas. Voor slechts € 22,50 per maand kun je met deze pas onbeperkt naar de film. Wie jonger is dan 30 betaalt slechts € 18,50 per maand. Klik hier voor meer informatie.

Tienrittenkaart: 10 keer voordelig naar de film in Rialto voor € 100,-
De tienrittenkaart is alleen te koop aan de kassa in het theater. Na aanschaf is de kaart 1 jaar geldig. Online je tickets reserveren? Selecteer dan tijdens het bestelproces de kaartsoort ‘Tienrittenkaart’. Vergeet voorafgaand aan je bezoek niet langs de kassa te gaan om je ‘rit’ af te laten strepen.

Rialto Cadeaubon: Met z’n tweetjes naar de film voor € 30,-
Inclusief drankje! De Rialto Cadeaubon is alleen te koop aan de kassa in het theater. Online je tickets reserveren? Selecteer dan tijdens het bestelproces de kaartsoort ‘Rialto Cadeaubon’ en vergeet voorafgaand aan je bezoek niet langs de kassa te gaan om je cadeaubon in te wisselen. 

We Are Public: Laat je inspireren en verrassen voor € 20,- per maand
Met een We Are Public-lidmaatschap kun je op een unieke manier cultuur ontdekken. Voor dit bedrag mag je namelijk onbeperkt naar een speciaal door We Are Public samengesteld aanbod van film, theater, muziek en kunst. Ook bij Rialto. Klik hier voor meer informatie.

Hoe koop je je ticket(s)?

Koop je tickets online
Kaartjes voor al onze films en specials kunnen eenvoudig gekocht worden via onze website. Kijk in de Agenda voor het huidige programma, data en tijden. Volg stap voor stap het bestelproces en je ontvangt een bevestigingsmail met je e-ticket(s) in je mailbox.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Kijk dan voor de zekerheid even in je mailbox met ongewenste berichten.

Let goed op bij het kopen van een kaartje: wil je naar Rialto De Pijp of naar Rialto VU? In de Agenda kan je dit aangeven middels de filterfunctie en zie je het programma per Rialto-locatie. Ook in de bevestigingsmail en op het e-ticket staat de locatie vermeld. Kijk dus voor je van huis vertrekt nog even goed in de bevestigingsmail.

Betaalmiddelen
In onze webshop kan betaald worden met iDeal, Creditcard en PayPal. Koop je je tickets liever aan de kassa in het theater? Daar accepteren we betaling met pin, Creditcard, De Nationale Bioscoopbon, de Rialto Cadeaubon en de Rialto Tienrittenkaart.

Tickets geboekt met de Cineville- of We Are Public pas? Vergeet dan niet je pas te laten scannen aan de kassa in het theater. 

Zaal open & zitplaatsen
Plaatsnemen in de zaal kan vanaf circa 10 tot 15 minuten voor aanvang van de film. Rialto werkt met vrije zitplaatsen. Het is van te voren niet mogelijk om een zitplaats te reserveren. Te laat? Tijdens het reclame- en trailerblok voor aanvang van de film is het nog mogelijk om plaats te nemen. Als de film eenmaal is begonnen, is de zaal niet meer toegankelijk.

Restitutie
Het retourneren of annuleren van (online) gekochte tickets is mogelijk tot uiterlijk 2 uur voor aanvang van de voorstelling door te bellen met het theater.