Films Agenda Specials Expat Informatie Locaties
NL
EN

Vriend worden van Rialto

Ook jij kunt bijdragen aan ons filmprogramma

Bij Rialto worden bezoekers - buiten alle prachtige reguliere films - getrakteerd op een rijk scala aan specials: festivals, voorstellingen met een Q&A en  klassiekerreeksen. Maar er hangt natuurlijk een prijskaartje aan het organiseren van al dit moois.

Wat kun jij voor ons betekenen?

Om de voortgang van Rialto's programmering te waarborgen, doen we een beroep op alle mensen die Rialto een warm hart toedragen. Door Vriend te worden steun je de activiteiten van Rialto, want elke euro zal worden besteed aan film en filmprogramma’s. En dat kan al vanaf € 60 per jaar (of € 5 per maand).

Om je te bedanken voor je gulle donatie, nodigen we jou en je introducé graag uit voor de jaarlijkse Vriendenavond, waar je onder het genot van een hapje en een drankje een mooi filmprogramma kan bijwonen.

Hoe word je Vriend?

Volg deze stappen:
1. Download het aanmeldingsformulier hieronder;
2. Sla het op;
3. Vul het in;
4. Sla het ingevulde formulier nogmaals op;
5. Stuur het als bijlage naar vrienden@rialtofilm.nl.

(Mocht het downloaden of invullen van de pdf niet lukken, stuur dan ook een mailtje naar vrienden@rialtofilm.nl en wij helpen je dan verder.)

Download: Vrienden aanmeldingsformulier (pdf)

Rialto is door de Belastingdienst aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Daardoor zijn giften aan Rialto aftrekbaar van de inkomstenbelasting.