Deze website is geoptimaliseerd voor moderne browsers. Voor een betere ervaring update de browser.

Films Agenda Specials Informatie Nieuws Account
NL
EN

Het dragen van een mondkapje is verplicht in Rialto! Klik hier voor meer info.

Hoe word je Vriend?

Vriend worden van Rialto

Juist in tijden van nood zijn je vrienden belangrijker dan ooit; zij bieden troost, een luisterend oor en vooral steun. Zo'n tijd is nu aangebroken: Rialto is ruim twee maanden dicht geweest, de stroom aan inkomsten is opgedroogd en de vraag 'hoe gaat dit verder?' wordt steeds nijpender.

Daarom willen we een beroep doen op onze vrienden. Wie Rialto een goed hart toedraagt, roepen wij op Vriend te worden. Dat kan al vanaf € 60 per jaar of € 5 per maand. En zodra dit alles voorbij is, willen we jullie bedanken op een speciale Vriendenavond. Speciaal, omdat we graag willen weten welke film je het mooist, het meest bijzonder vindt, welke film je het meest geraakt heeft, waaruit je zelf troost en hoop geput hebt.

Uit alle inzendingen wordt dan het mooiste verhaal gekozen – de film van keuze wordt die avond gedraaid, uiteraard ingeleid door de inzender. Daarna worden alle vrienden getrakteerd op een troostend en hoopgevend drankje. Zodat we kunnen toosten op een mooie en gezonde toekomst!

Hoe word je Vriend?
Volg deze stappen:
1. Download het aanmeldingsformulier hieronder;
2. Sla het op;
3. Vul het in;
4. Sla het ingevulde formulier nogmaals op;
5. Stuur het als bijlage naar vrienden@rialtofilm.nl.

(Mocht het downloaden of invullen van de pdf niet lukken, stuur dan ook een mailtje naar vrienden@rialtofilm.nl en wij helpen je dan verder.)

Vergeet in de mail niet te vermelden welke film jij graag wil zien tijdens de speciale Vriendenavond, en waarom juist deze film, en wie weet draaien we jouw film.

Download: Vrienden aanmeldingsformulier (pdf)

*Rialto is door de Belastingdienst aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Daardoor zijn giften aan Rialto aftrekbaar van de inkomstenbelasting.