Films Agenda Specials Informatie Onze locaties Nieuws
NL
EN

Let goed op bij het kopen van een kaartje: wil je naar Rialto De Pijp of naar Rialto VU? Klik hier voor meer info

Zaalhuur

Onze zalen zijn ook te huur

Op zoek naar een geschikte locatie voor een evenement? Ook dan ben je bij Rialto aan het juiste adres. Zowel bij Rialto De Pijp aan de Ceintuurbaan als bij Rialto VU aan De Boelelaan zijn onze zalen te huur en maken we van elke bijeenkomst een succes.

Zalen te huur bij Rialto De Pijp

Midden in de Amsterdamse Pijp vlak bij het Sarphatipark staat Rialto De Pijp, een filmtheater met een lange geschiedenis, én met een jonge, moderne uitstraling. Na een ingrijpende verbouwing in 2006 hebben wij de beschikking over drie comfortabele filmzalen en een groot, gezellig café. Zoals het een modern theater betaamt, beschikken wij over alle (technische) faciliteiten om ieder evenement vlekkeloos te laten verlopen. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, presentatie, schoolvoorstelling of symposium, wij doen er alles aan om hier een groots succes van te maken!

Zalen te huur bij Rialto VU

Rialto VU is een fonkelnieuw theater, gevestigd in een eveneens nieuw gebouw op de campus van de Vrije Universiteit Amsterdam aan De Boelelaan 1111. Met vier state-of-the-art filmzalen heeft Rialto VU alles te bieden voor een evenement of bijeenkomst. Rialto VU beschikt over respectievelijk 124, 124, 104 en 72 stoelen per zaal.

Meer info

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Fleur Weve, coördinator zaalverhuur voor zowel Rialto De Pijp als Rialto VU.

E-mail: zaalverhuur@rialtofilm.nl
Telefoon: 020 66 234 88