Films Agenda Specials Expat Informatie Locaties
NL
EN

Eten & Drinken

wij zijn 7 dagen per week geopend

Maak je bezoek aan Rialto De Pijp of Rialto VU compleet met een heerlijk drankje of wat lekkers te eten.

Rialto De Pijp

Er is van alles verkrijgbaar in het café van Rialto De Pijp. Holtkamp taartjes, wisselende biertjes van de tap, sjieke wijntjes, versgeschuimde cappuccino's, enz.

De bar is iedere dag geopend vanaf een half uur voor de start van de eerste film. We hebben geen contant geld meer in huis, er kan alleen nog maar gepind worden aan onze bar. 

Mireilles pop-up keuken

In haar pop-up restaurant op onze mooie entresol serveert onze kok Mireille elke donderdag en vrijdag tussen 17.00 en 21.00 heerlijk vers comfort food tegen een zeer schappelijke prijs. Elke week staat er weer iets anders op het menu.

Rialto VU

Breng je een bezoekje aan Rialto VU? Ook hier kun je uiteraard voor of na je filmbezoek genieten van een heerlijk drankje. En wel in het theatercafé Bar Boele! Van maandag t/m vrijdag kun je er ook lekker een hapje eten. 

Niet alleen kun je bij Bar Boele terecht voor een snack of iets te drinken, er is ook ruimte voor optredens, exposities, festivals en andere speciale programma’s.

Benieuwd? Neem voor meer informatie en de menukaart een kijkje op de website van Bar Boele.

Film e Pizza bij Rialto De Pijp & Rialto VU

Elke woensdag eet je een pizza bij De Pizzabakkers De Pijp (geldig bij Rialto De Pijp) of De Pizzabakkers Zuidas (geldig bij Rialto VU) en kijk je een film bij ons voor een combiprijs van € 19,00. Klik hier voor meer info.