Films om thuis te kijken Agenda Specials Informatie Locaties Nieuws
NL
EN

Eten & Drinken

wij zijn 7 dagen per week geopend

Maak je bezoek aan Rialto De Pijp of Rialto VU compleet met een heerlijk drankje of wat lekkers te eten. In verband met de huidige maatregelen omtrent Covid-19 sluit onze horeca, net als het filmtheater zelf, momenteel om 17.00 uur. 

Rialto De Pijp

Er is van alles verkrijgbaar in het café van Rialto De Pijp. Holtkamp taartjes, wisselende biertjes van de tap, empanada's, sjieke wijntjes, versgeschuimde cappuccino's, enz. Vanaf  nu wordt er ook weer in Rialto gekookt door Mireille op donderdag en vrijdag! 

De bar is iedere dag geopend vanaf een half uur voor de start van de eerste film. We hebben geen contant geld meer in huis, er kan alleen nog maar gepind worden aan onze bar. 

Rialto VU

Breng je een bezoekje aan Rialto VU? Ook hier kun je uiteraard voor of na je filmbezoek genieten van een heerlijke drankje of iets te eten. En wel in het splinternieuwe café Bar Boele!

Bar Boele is doordeweeks geopend vanaf 12.00 uur en in het weekend vanaf 11.00 uur. Benieuwd naar de menukaart? Deze vind je op de website van Bar Boele.