Films Agenda Specials Informatie Locaties Nieuws
NL
EN

Eten & Drinken

wij zijn 7 dagen per week geopend

Maak je bezoek aan Rialto De Pijp of Rialto VU compleet met een heerlijk drankje of wat lekkers te eten.

Rialto De Pijp

Er is van alles verkrijgbaar in het café van Rialto De Pijp. Holtkamp taartjes, wisselende biertjes van de tap, sjieke wijntjes, versgeschuimde cappuccino's, enz.

De bar is iedere dag geopend vanaf een half uur voor de start van de eerste film. We hebben geen contant geld meer in huis, er kan alleen nog maar gepind worden aan onze bar. 

Mireilles pop-up keuken

In haar pop-up restaurant op onze mooie entresol serveert onze kok Mireille elke donderdag en vrijdag tussen 17.00 en 21.00 heerlijk vers comfort food tegen een zeer schappelijke prijs. Elke week staat er weer iets anders op het menu. Klik hier voor het menu van deze week.

Film e Pizza bij Rialto De Pijp

Elke woensdag eet je een pizza bij De Pizzabakkers De Pijp en kijk je een film bij Rialto De Pijp voor een combiprijs van € 16,50. Klik hier voor meer info.

Rialto VU

Breng je een bezoekje aan Rialto VU? Ook hier kun je uiteraard voor of na je filmbezoek genieten van een heerlijke drankje of iets te eten. En wel in het splinternieuwe café Bar Boele!

Bar Boele is doordeweeks geopend vanaf 12.00 uur en in het weekend vanaf 11.00 uur. Benieuwd naar de menukaart? Deze vind je op de website van Bar Boele.