Films Agenda Specials Expat Informatie Locaties
NL
EN
Bekijk de trailer

Paff@Rialto: Competencia oficial

Eigenzinnige komedie over de filmwereld en het vak van acteur in het bijzonder. Met Oscar Martínez, Antonio Banderas en Penélope Cruz.
Tickets bestellen

Deze voorstelling maakt deel uit van Rialto Filmclub met als gastspreker deze maand Ernst-Jan Pfauth.

Competencia oficial

Miljardair Humberto Suárez heeft veel succes gekend in zijn leven, maar nu zijn carrière ten einde loopt, wil hij iets nalaten van eeuwigheidswaarde. Hij zet zijn zinnen op het maken van zo’n bijzondere film dat hij nooit meer vergeten zal worden. Om dit te realiseren huurt hij de crème de la crème uit de filmwereld in: de beroemde filmmaker Lola Cuevas, de immens populaire Hollywood-acteur Félix Rivero en de grensverleggende theateracteur Iván Torres. Die laatste twee zijn niet bepaald de beste vrienden, dus bedenkt Cuevas een reeks uitdagingen om de twee op de proef te stellen, Het is de bedoeling de twee met elkaar en met zichzelf te confronteren, maar of dit gaat werken?

Het Argentijnse regisseursduo Mariano Cohn en Gastón Duprat laat in deze film, de tiende die ze samen maken, hun licht schijnen op de filmwereld en dan vooral op het vak van acteur. Het resultaat is een eigenzinnige komedie die gedragen wordt door topacteurs Oscar Martínez, Antonio Banderas en Penélope Cruz.