Films Agenda Specials Expat Informatie Locaties
NL
EN
Bekijk de trailer

Nelly Rapp

Nelly brengt de vakantie door in het oude huis van oom Hannibal. Deze blijkt op monsters te jagen en dat wil Nelly ook. Maar vindt Hannibal dat goed?
Tickets bestellen

Deze voorstelling maakt deel uit van Rialto Filmclub met als gastspreker deze maand Ernst-Jan Pfauth.

Voor iedereen die op woensdag 19 oktober in Rialto VU een film komt kijken staat er iets extra leuks op het programma: lekker knutselen in het Atrium van het NU-gebouw, en dat kan tussen 14:30-16:00, oftewel vóór of na een mooie kinderfilm.

Iedereen mag aanschuiven en aanmelden is niet nodig.

Nelly Rapp

Nelly en haar hond London brengen de herfstvakantie door in het grote, oude huis van haar oom Hannibal. Al snel merkt Nelly dat haar oom geen rustig leventje leidt. Hij lid is van een geheim genootschap dat monsters opspoort, er blijkt zelfs een vampier in de kelder te wonen! De stoere en eigenzinnige Nelly is niet bang voor monsters. Sterker nog, in plaats van gillend naar huis te rennen, wil Nelly juist niets liever dan ook monsteragent worden. Maar er is één probleem: Hannibal vindt Nelly nog veel te jong voor dit macabere beroep. Lukt het haar om Hannibal te overtuigen dat ze dapper genoeg is voor deze taak?

Deze griezelige, maar vooral grappige familiefilm over monsteragent Nelly is gebaseerd op de kinderboekenreeks van de populaire Zweedse schrijver Martin Widmark.

Halloween bij RIalto

Op 30 en 31 oktober wordt het griezelen bij Rialto De Pijp tijdens Halloween! Beide dagen vertonen we Nelly Rapp en extra leuk; je maakt kans op een exclusief Halloween Snoeppakket! Plaats een foto van jezelf in je mooiste Halloween-outfit op social media en tag Rialto. Onder alle deelnemers verloten we dit snoeppakket. Dat wordt griezelen en smullen!