Films Agenda Specials Expat Informatie Locaties
NL
EN
Bekijk de trailer

Buurman & Buurman hebben een nieuw huis!

Elke klus die ze aanpakken, eindigt steevast in een enorme puinhoop. Maar toch verliezen ze nooit hun goede humeur en beginnen ze weer vol goede moed aan een nieuw karweitje.
Tickets bestellen

Deze voorstelling maakt deel uit van Rialto Filmclub met als gastspreker deze maand Ernst-Jan Pfauth.

Voor iedereen die op woensdag 19 oktober in Rialto VU een film komt kijken staat er iets extra leuks op het programma: lekker knutselen in het Atrium van het NU gebouw, en dat kan tussen 14:30-16:00, oftewel vóór of na een mooie kinderfilm.

Iedereen mag aanschuiven en aanmelden is niet nodig.

Buurman & Buurman hebben een nieuw huis!

Klusprogramma's op tv zijn populairder dan ooit, maar geen van die programma's kan tippen aan Buurman & Buurman; de twee die het begrip 'klussen' een geheel nieuwe betekenis hebben gegeven. Wat ze ook aanpakken, het eindigt steevast in een enorme chaos. Maar nooit laten ze hun humeur erdoor bederven: a je to, buurman!

In deze film bouwen ze een bijenkorf, een grasmaaier op zonne-energie, een tuinhek en draaimolen. En daarbij gaat veel mis! Om maar te zwijgen van hun poging de schoorsteen te vegen of een mol uit de tuin te verjagen. En waarom zou je een kapotte afwasmachine repareren als je ook een badkamer hebt? Zoals altijd met de stemmen van Kees Prins en Siem van Leeuwen.