Films Agenda Specials Expat Informatie Locaties
NL
EN
Bekijk de trailer

De Krekel

Zeven korte lieflijke verhalen voor de allerkleinsten over het wel en wee van een krekel en zijn magische viool. Van de maker van het wereldberoemde Molletje.

Tickets bestellen

Deze voorstelling maakt deel uit van Rialto Filmclub met als gastspreker deze maand Ernst-Jan Pfauth.

De Krekel

Krekel beleeft allerlei spannende avonturen. Hij komt oog in oog te staan met een spin, met een kip en hij wordt opgesloten in de klankkast van een cello. Maar gelukkig vindt hij voor elk probleem een oplossing met de charmante muziek die hij uit zijn viool tovert. Daarmee wiegt Krekel ook alle dieren uit het bos in slaap. Klein maar dapper en altijd vrolijk, helpt Krekel andere dieren, maar kan ook zelf rekenen op hun hulp.

Net als bij Het Molletje vertedert de animatiestijl van Zdeněk Miler kleuters én hun ouders. Er zit geen dialoog in deze animatiecompilatie, maar wel muziek.

Voor iedereen die op dinsdag 18 oktober een film komt kijken staat er iets extra leuks op het programma: onze LEGO-koning Roloff de Jeu geeft dan namelijk een LEGO-workshop! Kom je ook bij ons bouwen? De workshop is van 12:00-13:00 en gratis in combinatie met een regulier filmkaartje. Aanmelden kan via: educatie@rialtofilm.nl.


Let op, ook hier geldt: vol = vol.