Films Agenda Specials Expat Informatie Locaties
NL
EN
Bekijk de trailer

Yuku en de Himalayabloem

Muisje Yuku gaat in deze animatiefilm voor haar oma op zoek naar de eeuwig lichtgevende Himalayabloem. Ze doet zingend en spelend.
Tickets bestellen

Deze voorstelling maakt deel uit van Rialto Filmclub met als gastspreker deze maand Ernst-Jan Pfauth.

Yuku en de Himalayabloem

Heerlijke animatiefilm voor het hele gezin over het muisje Yuku, dat zich een weg van lied naar lied zingt en speelt in dit levendige avontuur vol verrassende vriendschappen en aanstekelijke muziek.

Yuku, het oudste kind uit een grote muizenfamilie, moet de voedselvoorraad bewaken. Maar ze luistert liever naar haar oma, een meesterlijke verteller met een wonderlijke ukelele. Wanneer het einde van oma’s leven nadert, vertrekt Yuku op een muzikale zoektocht naar de eeuwig lichtgevende Himalayabloem, zodat oma die kan meenemen op haar ‘laatste reis’.

Extra bij de voorstelling:

woensdag 28 december | 14:30-16:00 |  Rialto VU
VU KIDS ART inside van Zuidasfamily
De Zuidasfamily wil verbinden, ontmoetingen mogelijk maken. Daarom organiseert het onder meer activiteiten en evenementen voor kinderen en gezinnen die op de Zuidas wonen. En dat doen ze ook in Rialto VU met een KIDS ART inside-workshop. Ook als je niet op de Zuidas woont, ben je natuurlijk van harte welkom!

woensdag 28 december | 12:00-14:00 | Rialto De Pijp
Spelletjes-knutselmiddag
Altijd leuk; spelletjes doen en lekker knutselen. Deze woensdagmiddag kun je hart ophalen in Rialto De Pijp, waar onze medewerkers klaar staan om je een leuke middag te bezorgen. Aanmelden is niet nodig.