Films Agenda Specials Expat Informatie Locaties
NL
EN
Bekijk de trailer

Ernest & CĂ©lestine: op avontuur in Brabbelland

Nieuw avontuur van de beer Ernest en het muisje Célestine. De twee reizen naar Brabbelland en ontdekken dat daar muziek verboden is. Dat kan niet, vinden ze.
Tickets bestellen

Deze voorstelling maakt deel uit van Rialto Filmclub met als gastspreker deze maand Ernst-Jan Pfauth.

Ernest & CĂ©lestine: op avontuur in Brabbelland

Hoe onwaarschijnlijk ook, ooit raakten de dikke, onzekere beer Ernest en het dappere muisje Célestine met elkaar bevriend. Sindsdien hebben ze samen vele avonturen beleefd en in deze heerlijke animatiefilm voor de allerkleinsten komt daar nog een spannend en muzikaal avontuur bij.

Ernest en Célestine gaan naar Brabbelland, het land waar Ernest vandaan komt. Ze gaan erheen om de viool van Ernest te laten repareren, maar eenmaal daar komen ze erachter dat muziek in het hele land verboden is. De twee vrienden besluiten daar iets aan te doen, maar makkelijk is dat niet. Gelukkig krijgen ze hulp uit onverwachte hoek.

 

Speciale vertoning: zaterdag 24 december | Rialto De Pijp
Pannenkoeken-brunchconcert voor kinderen
Is er een beter manier om het begin van de kerstvakantie te vieren dan met een lekkere pannenkoek en leuke muziek? Om 11 uur die dag kan het in Rialto De Pijp, waar de pannenkoeken worden geserveerd (en verobberd) voor de bezoekers onder de klanken van viool en gitaar, bespeeld door Rialto-medewerker Dagmar Terpstra en Ivo van der Hoeven. I.c.m. een filmbezoek aan Ernest & Célestine.

Extra bij de voorstelling: woensdag 28 december | 12:00-14:00 | Rialto De Pijp
Spelletjes-knutselmiddag
Altijd leuk; spelletjes doen en lekker knutselen. Deze woensdagmiddag kun je hart ophalen in Rialto De Pijp, waar onze medewerkers klaar staan om je een leuke middag te bezorgen. Aanmelden is niet nodig.

woensdag 28 december | 14:30-16:00 | Rialto VU
VU KIDS ART inside van Zuidasfamily
De Zuidasfamily wil verbinden, ontmoetingen mogelijk maken. Daarom organiseert het onder meer activiteiten en evenementen voor kinderen en gezinnen die op de Zuidas wonen. En dat doen ze ook in Rialto VU met een KIDS ART inside-workshop. Ook als je niet op de Zuidas woont, ben je natuurlijk van harte welkom!