Films Agenda Specials Expat Informatie Locaties
NL
EN
Bekijk de trailer

Be With Me - CinemAsia

Een art director die het moeilijk heeft met zowel haar carrière als met de liefde, keert terug naar haar geboorteplaats om voor haar zieke vader te zorgen. Hier denkt ze terug aan haar grootvader en vroegere relaties. 
Tickets bestellen

Deze voorstelling maakt deel uit van Rialto Filmclub met als gastspreker deze maand Ernst-Jan Pfauth.

Be With Me - CinemAsia

Faye is een art director en een vastberaden vrouw die terugkeert naar haar geboorteplaats Chiayi om voor haar zieke vader te zorgen. Ze heeft het moeilijk met zowel haar carrière als met de liefde, maar met de terugkeer naar huis komt een stroom herinneringen op gang en denkt ze terug aan haar grootvader en vroegere relaties. De gedachten over het verleden verlicht het heden terwijl Faye haar weg in het leven probeert te vinden.

Regisseur Hwarng Wern-ying is een bekroonde art director en de jarenlange samenwerkingspartner van de Taiwanese auteur Hou Hsiao-hsien. Deze film, geproduceerd door Hou, is haar eerste stap richting regisseren en is een semi-autobiografisch portret van verschillende generaties binnen een familie die in turbulente tijden door het leven proberen te navigeren. Be With Me is een aangrijpend verhaal over liefde en verlangen, over de herinneringen die we met ons meedragen en de families die we delen.