Films Agenda Specials Expat Informatie Locaties
NL
EN
Bekijk de trailer

Band Four - CinemAsia

Cat, die moeilijk heeft als zangeres, wordt onverwacht herenigd met haar vervreemde vader en halfzus na het overlijden van haar moeder. Te midden van gespannen emoties, probeert het pas herenigde gezin nader tot elkaar te komen met hun gedeelde liefde voor muziek. 
Tickets bestellen

Deze voorstelling maakt deel uit van Rialto Filmclub met als gastspreker deze maand Ernst-Jan Pfauth.

Band Four - CinemAsia

Na het overlijden van haar moeder wordt Cat, die het moeilijk heeft als zangeres, onverwacht herenigd met haar vervreemde vader en voor haar nog onbekende halfzus. Samen met haar negen jaar oude zoon komt ze daarmee in een gespannen relatie met haar familie terecht. Wat zij echter met elkaar delen is een passie voor muziek. Terwijl hun familieband op de proef wordt gesteld, doen zij hun best om elkaar te vinden door de gemeenschappelijke taal van muziek.

Band Four raakt een gevoelige snaar met een hartverwarmend portret van een disfunctionele familie. Met opgewekte ritmes en ontwapende personages stelt de film de vraag wat familie betekent wanneer de realiteit sneller ontglipt dan mensen kunnen bijhouden. Met in de hoofdrol twee van de meest populaire Cantopop-sterren uit Hong Kong: Kay TSE en Teddy Robin. Zij brengen hun muzikale talent naar het grote scherm en geven de film een dynamiek die het gevoel geeft dat zolang een liedje blijft spelen, alles mogelijk is.