Films Agenda Specials Expat Informatie Locaties
NL
EN
Bekijk de trailer

Cinekid presenteert: Vos en Haas redden het bos

Zelf meespelen in deze superleuke animatiefilm? Het kan in deze door Cinekid aangeboden workshop!
Tickets bestellen

Deze voorstelling maakt deel uit van Rialto Filmclub met als gastspreker deze maand Ernst-Jan Pfauth.

Cinekid presenteert: Vos en Haas redden het bos

Op woensdag 8 mei kun je om 11.00 uur naar de superleuke film Vos en Haas redden het bos. Maar daarna is de koek nog niet op: vanaf 12.00 kun je onder begeleiding van een aardige medewerker van Cinekid zelf aan de slag in de workshop Acteren met Vos en Haas.

In deze workshop ontdek je hoe het is om zelf in Vos en Haas redden het bos te spelen. In de green screen-studio zie je jezelf terug in de beverburcht of in het ondergelopen bos van Vos & Haas.

Wat moet je doen om hieraan deel te nemen? Eigenlijk niks. Na afloop van de film staat alles al klaar, dus je loopt erheen en je gaat aan de slag.

Vos en Haas redden het bos

Vos en Haas zijn elkaars beste vrienden, maar ook met de andere dieren in het bos kunnen ze het heel goed vinden; eigenlijk is het één grote familie. Maar er gebeuren vreemde dingen in het bos: niet alleen is er in de nacht zomaar een groot meer verschenen dat het bos bedreigt, ook is hun vriend Uil spoorloos verdwenen. Hebben die twee dingen iets met elkaar te maken? Vos en Haas besluiten op zoek te gaan naar Uil – het begin van een heel spannend avontuur. Zullen ze Uil op tijd vinden en kan het bos nog van stijgende water worden gered?

In 2022 scoorde regisseur Mascha Halberstad een grote hit met Knor, waarmee ze onder meer drie Gouden Kalveren won. Met Vos en Haas redden het bos heeft ze opnieuw een spannende, grappige, kortom heerlijke animatiefilm afgeleverd.