Films Agenda Specials Expat Informatie Locaties
NL
EN
Bekijk de trailer

Inside Out 2

Vervolg op de grote hit uit 2015. Riley is nu een tiener en dat betekent dat zich bij het Hoofdkantoor nieuwe emoties hebben aangemeld. Verwarrend…
Tickets bestellen

Deze voorstelling maakt deel uit van Rialto Filmclub met als gastspreker deze maand Ernst-Jan Pfauth.

Inside Out 2

Iedereen wordt geleid door emoties, waarvan Plezier, Angst, Woede, Afkeer en Verdriet de belangrijkste zijn. Deze emoties, ze wonen in het Hoofdkantoor, zijn de hele dag druk bezig de mensen bij wie ze wonen van advies te voorzien. En voor Riley, een vrolijk meisje dat we in 2015 leerden kennen, is dat niet anders. Nu, zoveel jaar later, duiken we opnieuw in de geest van Riley, die inmiddels een tiener is geworden. De oude vertrouwde emoties spelen nog altijd een grote rol, maar het evenwicht raakt verstoord met de komst van allerlei nieuwe emoties, zoals Onzekerheid, Jaloezie, Verveling en Verlegenheid. Het Hoofdkantoor heeft een grondige verbouwing nodig.

Deze sequel, opnieuw een samenwerking tussen Pixar en Disney, was in de VS uitzonderlijk succesvol; in een mum van tijd had de film al meer dan een miljard dollar opgebracht. Met de stemmen van o.a. Amy Poehler, Lewis Black en Adèle Exarchopoulo.