Deze website is geoptimaliseerd voor moderne browsers. Voor een betere ervaring update de browser.

Films Agenda Specials Informatie Nieuws Account
NL
EN
Bekijk de trailer

INDIGO

INDIGO stelt filmmakers voor, samen met hun korte films of videoclips. Daarna: een rondetafelgesprek over de laatste ontwikkelingen, trends en discussies op hun gebied. Moderators: Valerie Jane en Jennifer Muntslag.
Tickets bestellen

Deze voorstelling maakt deel uit van Rialto Filmclub met als gastspreker deze maand Ernst-Jan Pfauth.

INDIGO

Ter markering van haar vijfjarig bestaan presenteert The Directors Roundtable onder de noemer INDIGO een aantal korte films & clips van getalenteerde Nederlandse filmmakers van kleur. Het doel van INDIGO is een platform te bieden aan filmmakers en gelijkgestemde individuen van kleur, om zo een unieke ervaring te creëren, die niet alleen de makers beloont en presenteert aan een breed publiek, maar ook bij elkaar brengt om ideeën uit te wisselen en samenwerkingsverbanden te stimuleren, zowel nationaal als internationaal.

Deze editie: film- en videowerk van Jordi Wijnalda (Gilles), Loëlle Monsanto (Sranan Folktales “Ricky”), Angelo Ormskerk (Mind’s Eye), Giovanni Volkerts (Blauwe Dag) en Dave Edhard (Back in the Day) Na de screening zal er een roundtable gesprek plaatsvinden met diverse professionals, die aan de hand van kritische vraagstellingen de Nederlandse filmindustrie onder de loep nemen, om zo de dialoog te openen voor een meer inclusieve industrie.

The Directors Roundtable Amsterdam (DRT) is...

... in 2014 opgericht voor en door filmmakers/professionals van kleur in Nederland en het Caribisch gebied. INDIGO wordt geleid door een toegewijd team van getalenteerde creatievelingen met aan het roer Valerie Jane, (Managing Director / Creative Director) en Ray Blinker (Managing partner / Creative Producer).