Deze website is geoptimaliseerd voor moderne browsers. Voor een betere ervaring update de browser.

Films Agenda Specials Informatie Nieuws Account
NL
EN
Bekijk de trailer

Noble Savage - Seret International

Alles in het leven van de 15-jarige Eli, een jongen met een eetstoornis, lijkt regelrecht op een catastrofe af te stevenen. Toch probeert hij zijn familie te herenigen.
Tickets bestellen

Deze voorstelling maakt deel uit van Rialto Filmclub met als gastspreker deze maand Ernst-Jan Pfauth.

Noble Savage

Alles in het leven van de 15-jarige Eli, een jongen met een eetstoornis, lijkt regelrecht op een catastrofe af te stevenen. Hij woont in een vervallen buurt met zijn moeder en haar man, beiden ex-junkies die nu geobsedeerd lijken door hun onwrikbare leefregels. Zijn alcoholistische vader is een werkloze kunstenaar/straatfilosoof, een excentriekeling die zich staande moet zien te houden in een nogal ruige buurt. In deze impulsieve en gewelddadige wereld is niets vanzelfsprekend, niets is zoals het zou moeten zijn.

De wanhopige pogingen van Eli om zijn worstelende familie op de een of andere manier weer bij elkaar te brengen, worden volledig teniet gedaan als een onbeduidend familieconflict uiteindelijk leidt tot een ramp van ongekende omvang. Iedereen moet de ultieme prijs betalen. Gebaseerd op Dudu Busi's gelijknamige roman.