Deze website is geoptimaliseerd voor moderne browsers. Voor een betere ervaring update de browser.

Films Agenda Specials Informatie Nieuws
NL
EN
Bekijk de trailer

Trippel Trappel Dierensinterklaas (4+)

Sprankelende animatiefilm van Nederlands-Belgische bodem. Waarom krijgen de dieren eigenlijk geen cadeautjes van Sinterklaas? De altijd drukke en vaak overmoedige Fretje de fret kan geen reden bedenken...
Tickets bestellen

Deze voorstelling maakt deel uit van Rialto Filmclub met als gastspreker deze maand Ernst-Jan Pfauth.

Trippel Trappel Dierensinterklaas

Sprankelende animatiefilm van Nederlands-Belgische bodem. Waarom krijgen de dieren eigenlijk geen cadeautjes van Sinterklaas? De altijd drukke en vaak overmoedige Fretje de fret kan geen reden bedenken en maakt, net als de andere dieren, een verlanglijstje om bij de haard te leggen. Maar er is een probleem: het is al de dag van Pakjesavond… Er zit niets anders op dan de verlanglijstjes aan de Sint zelf te gaan overhandigen. Samen met Takkie de wandelende tak en Kari de kanarie gaat hij op pad. Einddoel: Sints stoomboot. Maar die tocht blijkt niet eenvoudig, zeker niet omdat ze gedwarsboomd worden door de gemene rat.

Holtkamp workshop pepernoten bakken + film
Meesterbakker Cees Holtkamp komt woensdagmiddag 27 november weer een workshop pepernoten bakken geven in Rialto. We starten om 14.30 uur met de workshop, daarin leert de bakker je alle kneepjes van het pepernoten bakken. De film Trippel Trappel Dierensinterklaas start om 15.30 uur. Na de film staat je bakje met pepernoten (vers uit de oven) klaar, die mogen natuurlijk mee naar huis. Er is plek voor 20 kinderen, meedoen kan alleen met een combi-kaartje (workshop pepernoten bakken + film), deze kosten 10 euro, en koop je online of aan de kassa van Rialto.

Algemeen Dagblad

Trippel Trappel Dierensinterklaas is prachtig vormgegeven in de stijl van de eerste Disney-klassiekers. De vormen en kleuren zijn zacht, de figuurtjes dottig en elk beeld is ontzettend gedetailleerd.