Films Agenda Specials Informatie Onze locaties Nieuws
NL
EN

Let goed op bij het kopen van een kaartje: wil je naar Rialto De Pijp of naar Rialto VU? Klik hier voor meer info

Bekijk de trailer

No Time to Die

James Bond is niet langer geheim agent, maar wordt toch benaderd door een oude vriend van de CIA. Nog één keer moet hij een gevaarlijke missie uitvoeren. Met Daniel Craig voor het laatst als Bond.
Tickets bestellen

Deze voorstelling maakt deel uit van Rialto Filmclub met als gastspreker deze maand Ernst-Jan Pfauth.

No Time to Die

Door alle beperkingen die de corona-epidemie met zich meebracht werd de release eindeloos uitgesteld, maar nu kunnen we er dan eindelijk van genieten: de 25e James Bond-film. In No Time to Die is Bond niet langer actief als agent en geniet hij van een relaxed leven in Jamaica. De rust wordt verstoord wanneer zijn oude vriend Felix Leiter van de CIA om zijn hulp komt vragen: Bond moet op missie om een ontvoerde wetenschapper te redden. Dit blijkt echter verraderlijker dan verwacht. De missie leidt hem naar een mysterieuze schurk, gewapend met gevaarlijke nieuwe technologie.

True Detective-regisseur Cary Joji Fukunaga regisseert met No Time to Die zijn eerste Bond-film. Het is tegelijk ook de laatste keer dat de Britse acteur Daniel Craig in de huid kruipt van James Bond; een waardig afscheid waarin hij breekt met de tradities van de bijna zestig jaar oude filmreeks. Ook met o.m. Rami Malek, Léa Seydoux en Ralph Fienes.