Deze website is geoptimaliseerd voor moderne browsers. Voor een betere ervaring update de browser.

Films Agenda Specials Informatie Nieuws
NL
EN

Dikke vrienden tijdens de Kinderfilmzomer

van 13 juli t/m 25 augustus de leukste films en activiteiten in Rialto

Toekomstige vrienden, oude vrienden, dikke vrienden en rare nieuwe snuiter vrienden: deze zomer krijgen alle vriendschappen een plek in Rialto. Dus neem je vriend of vriendin mee en geniet tussen 13 juli en 25 augustus samen van de mooiste momenten in Rialto.

Programma
Vanaf zaterdag 13 juli vertonen we namelijk iedere zaterdag, zondag en woensdag o.a Mijn bijzonder rare week met Tess, Toy Story 4 en het compilatieprogramma Dikke Vrienden voor de kleinsten. Tijdens ons zomerfilmfestival World Cinema Amsterdam (15 t/m 24 augustus) zijn er drie prachtige wereldse familiefilms te zien op de woensdag, zaterdag en zondag. Op al deze dagen de hele zomer lang kan er ook naar hartelust gekleurd, geknutseld en met Lego gebouwd worden in het Rialto café.

Extra leuk
Woensdag 17 juli komt de cast & crew van Mijn bijzonder rare week met Tess naar Rialto. Na de film kun je de twee hoofdrolspelers (Sonny en Josephine) en de regisseur (Steven Wouterlood) ontmoeten en al je vragen op hen afvuren. De film start om 14.30 uur. Kaartjes zijn al te koop!

Tickets
Kaarten voor jeugdfilms kosten 7 euro, voor zowel kinderen als volwassenen. De compilatiefilm Dikke Vrienden kost vanwege de lengte (40 min) slechts 6 euro. Er loopt ook een Stadspas Jeugd actie deze zomer, kinderen met een Stadspas met groene stip mogen voor 1 euro naar de film in Rialto.