Films Agenda Specials Expat Informatie Locaties
NL
EN

Fright Night in Rialto VU: alle Jordan Peele films

Get Out, Us en Nope

Voor de tweede keer slaan Pass the Popcorn, het filmplatform voor BIPOC-nerd, en Rialto VU de handen ineen. Ditmaal voor een huiveringwekkende horrormarathon, met de films van de visionaire regisseur Jordan Peele. Op één avond draaien we in één ruk Get Out, Us en Nope.

Voor alle onbevreesde filmgangers die in één ruk alle films willen zien, is er een Triple Bill-ticket beschikbaar. Hiermee bezoek je alle films voor een gereduceerd tarief. Je kunt natuurlijk ook één losse film gaan bekijken. Wat je ook doet, doodsangst is gegarandeerd…

Get Out

Uiterst succesvolle debuutfilm van Jordan Peele. De zwarte fotograaf Chris Washington gaat mee naar de ouders van zijn witte vriendin Rose. Al snel wordt duidelijk dat er iets niet klopt…

Us

Adelaide, Gabe en hun twee kinderen gaan op vakantie naar Santa Cruz. Eenmaal daar krijgen ze ongewenst bezoek van kwaadaardige dubbelgangers. 

Nope

Op de paardenranch van de Haywoods verdwijnen paarden, er vallen dingen uit de lucht, met soms dodelijke gevolgen. Is een UFO verantwoordelijk?