Deze website is geoptimaliseerd voor moderne browsers. Voor een betere ervaring update de browser.

Films Agenda Specials Informatie Nieuws Account
NL
EN

Verhalen in de Herfst

Hét jeugdfilm- en theaterfestival van De Pijp

Al sinds jaar en dag werken we samen met CC Amstel (voorheen Theater Ostade A'dam) en de OBA en maken we van de herfstvakantie het gezelligste en avontuurlijkste feestje van De Pijp. In Rialto vertonen we van zaterdag 19 t/m zondag 27 oktober dagelijks drie films. Daar omheen organiseren we allemaal leuke dingen. De kaartverkoop is gestart!

Kapsalon Romy (8+) - dagelijks om 13.00 m.u.v de volgende dagen: za 19 okt om 12.00 en vr 25 okt om 15.00 
Van de makers van Minoes en Het Paard van Sinterklaas. De ontroerende en grappige familiefilm Kapsalon Romy gaat over de hechte band tussen de jonge Romy en haar dementerende oma, kapster Stine. De vertoning op vrijdag 25 oktober (om 15.00) wordt extra bijzonder want daar is hoofdrolspeelster Vita (Romy) en scenarioschrijver Tamara bij aanwezig. Vraag hen na afloop de hemd van het lijf!

Shaun het Schaap: het Ruimteschaap (6+) - dagelijks om 12.15; m.u.v de volgende dagen: za 19 okt om 13.15, di 22 & zo 27 okt om 12.45 & vr 25 okt om 13.00 
Een hele spannende en vooral hilarische animatiefilm uit de Aardman Studios: Shaun het Schaap: het Ruimteschaap, met het vriendelijke buitenaardse alien Lu-La. Zaterdag 19 okt vindt er ook een LEGO-workshop plaats in combinatie met deze film.

Het Molletje in de Herfst (2+) - dagelijks om 12.00, behalve za 19 okt om 12.15 en zo 27 okt om 12.30
Voor de kleintjes vertonen we dagelijks Het Molletje in de Herfst, vier verrukkelijke tijdloze tekenfilmpjes over het vrolijke en grappige Molletje dat met zijn vriendjes in het bos woont.

LEGO-workshop & knutselen
Er vindt weer een Lego-workshop plaats tijdens Verhalen in de Herfst (zaterdag 19 oktober om 12.00), deze keer in combinatie met de film Shaun het Schaap om 13.15 diezelfde middag. We gaan een boerderij bouwen olv LEGO-koning Roloff de Jeu. Let op: er is maar plek voor 15 kinderen.
Ook kan er de hele herfstvakantie lang iedere dag vanaf 12.00 uur naar hartelust gekleurd en geknutseld worden in het Rialto Café. Papa's, mama's, opa's en oma's kunnen dan genieten van een versgeschuimde cappuccino en een holtkamp taartje!

Tickets - de kaartverkoop is gestart
- Kaartjes voor de jeugdfilms koop je online of via de kassa van Rialto.
- Kaartjes kosten €7,- (voor zowel kinderen als volwassenen)  
- Voor Het Molletje geldt de korte film korting en betaal je €6,- 
- Een combi-kaartje voor de Lego-workshop + film kost €10,- 
- Voor BSO's/NSO's is er een speciaal tarief: €4,50 per kind, neem even contact op via info@rialtofilm.nl 

Klik hier voor het theaterprogramma van CC Amstel.