Deze website is geoptimaliseerd voor moderne browsers. Voor een betere ervaring update de browser.

Films Agenda Specials Informatie Nieuws
NL
EN

Pepernoten bakken met Cees Holtkamp

27 november Sinterklaasfeest: pepernoten bakken & film

Hoera! Meesterbakker Cees Holtkamp komt weer een workshop pepernoten bakken geven in Rialto en zal zo weer enorm bijdragen aan de Sinterklaasvreugde. Woensdagmiddag 27 november starten we om 14.30 uur met de workshop en leert de bakker je alle kneepjes van het pepernoten bakken. De film Trippel Trappel Dierensinterklaas start daarna, om 15.30 uur. Na de film staat je bakje met pepernoten (vers uit de oven) klaar, die mogen natuurlijk mee naar huis!

Er is plek voor 20 kinderen, combi-kaartjes kosten 10 euro. De workshop is inmiddels uitverkocht! Alleen naar de film kan natuurlijk ook, filmkaartjes kosten 7,50 euro.

Over de film
Trippel Trappel Dierensinterklaas is een sprankelende animatiefilm van Nederlands-Belgische bodem. Waarom krijgen de dieren eigenlijk geen cadeautjes van Sinterklaas? De altijd drukke en vaak overmoedige Fretje de fret kan geen reden bedenken... Klik hier voor meer info over de film en voor het kopen van een kaartje.

PS: wist je dat alle taartjes die Rialto verkoopt uit de bakkerij van Cees Holtkamp komen? Worteltaart, appeltaart... yam yam yam..