Deze website is geoptimaliseerd voor moderne browsers. Voor een betere ervaring update de browser.

Films Agenda Specials Informatie Nieuws Account
NL
EN

Sprookjes in de Krokus bij je thuis!

Geniet van film en theater, gewoon vanaf je bank

Het is voorjaarsvakantie! En dat betekent meestal de aftrap van Sprookjes in de Krokus, het leukste jeugdfestival van Rialto, CC Amstel, OBA Amsterdam en De Amsterdamse Jeugdtheaterschool. Helaas zijn de theaters nog gesloten, daarom komt het theater naar jou toe!

De leukste kinderfilms zie je op Picl

Via onze online filmzaal Picl zijn de leukste kinder- en familiefilms gewoon thuis te zien. Wij tippen drie heerlijke titels, dus pak lekker wat te drinken, kruip op de bank en afspelen maar!

Calamity

Deze prachtige animatiefilm over de legendarische 'Calamity' Jane, een onvervalste ode aan girl power, was de openingsfilm van het afgelopen Cinekid en won daar de juryprijs voor Beste Kinderfilm.
 

Jackie en Oopjen

De 12-jarige Jackie komt graag in het Rijksmuseum. Op een dag begint er een spannend avontuur als er een vrouw uit een schilderij van Rembrandt stapt: Oopjen… Oopjen heeft zich natuurlijk vergist, maar wat nu? Hoe komt ze weer terug in het schilderij? 
 

Pinocchio

Een pop gesneden uit een blok magisch hout komt tot leven: Pinocchio. Hij loopt, eet en praat, en is enorm ondeugend. De liveaction verfilming vol magie met Roberto Benigni is een oogstrelende ode aan het klassieke Italiaanse sprookje.

Maak van je woonkamer een theater met CC Amstel

CC Amstel brengt theater naar je woonkamer met het programma Vakantietheater: de leukste jeugdtheatervoorstellingen in de vakantie! Zo kun je in de voorjaarsvakantie thuis genieten van poppentheater, muziektheater, bewegingstheater en verteltheater. Voor ieder wat wils! Voorstellingen voor kinderen tussen de 2 en 12 jaar wisselen elkaar af.