Deze website is geoptimaliseerd voor moderne browsers. Voor een betere ervaring update de browser.

Films Agenda Specials Informatie Nieuws
NL
EN

Jeugd

De leukste kinderfilms ook in Rialto

Rialto is jong van hart en geest en vertoont het hele jaar door spannende, grappige en mooie kinderfilms, geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar. In de vakanties organiseert Rialto leuke festivals: Sprookjes in de Krokus, Verhalen in de Herfst en Rialto's Kinderzomer. Er zijn dan niet alleen films te zien, je kunt dan ook lekker knutselen en kleuren, en vaak is er ook nog een workshop, bijvoorbeeld met LEGO. Je verveelt je geen moment in Rialto!

Kinderfilmzomer in Rialto: 4 juli t/m 16 augustus

Het is een mooie traditie: ook deze zomer is er weer de Kinderfilmzomer in Rialto. Van 4 juli t/m 16 augustus kun je er terecht voor leuke, spannende en grappige films. Het mooie is: voor kinderen tot en met 12 jaar gelden geen beperkende corona-maatregelen. Dus kom met zijn allen!

Voor de allerkleinsten is er de heerlijke animatiefilm Vogelhuis verhaaltjes. Voor kinderen vanaf 6 jaar hebben we de magische animatiefilm Het lied van de zee en voor weer iets grotere kinderen (vanaf 9 jaar) presenteren we een nieuwe verfilming van een heel beroemd boek: Pinocchio. Op de premiere dag van Pinocchio (22 juli) organiseren we iets bijzonders: de rode loper gaat uit voor onze speciale gast Chrsitiaan Schreuder, de stemacteur van de Nederlandse gesproken versie van de film. Je kunt hem na afloop vragen hoe het is om achter de schermen van de film te werken.

Vanaf wanneer kun je kaartjes kopen?

Vogelhuis verhaaltjes: 29 juni
Het Lied van de Zee: 29 juni
Pinocchio: 13 juli