Deze website is geoptimaliseerd voor moderne browsers. Voor een betere ervaring update de browser.

Films Agenda Specials Informatie Nieuws
NL
EN

Jeugd

De leukste kinderfilms ook in Rialto

Rialto is jong van hart en geest en vertoont het hele jaar door spannende, grappige en mooie kinderfilms, geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar. In de vakanties organiseert Rialto leuke festivals: Sprookjes in de Krokus, Verhalen in de Herfst en Rialto's Kinderzomer. Er zijn dan niet alleen films te zien, je kunt dan ook lekker knutselen en kleuren, en vaak is er ook nog een workshop, bijvoorbeeld met LEGO. Je verveelt je geen moment in Rialto!

Sprookjes in de Krokus

Van zaterdag 15 t/m zondag 23 februari is het weer tijd voor het leukste jeugdfilm- en theaterfestival van De Pijp: Sprookjes in de Krokus! Een week lang kun je iedere middag lekker bij ons komen knutselen, met lego spelen en een spannende film kijken. Bij OBA CC Amstel kun je terecht voor betoverend theater en creatieve workshops. Sprookjes in de Krokus is voor alle kinderen van 2 t/m 12 jaar. 

Vier je verjaardag bij Rialto!

Je kunt in Rialto ook je verjaardag vieren! Uiteraard met taart, limonade én natuurlijk een leuke kinderfilm. Voor de jarige reserveren we een mooie tafel op het entresol die feestelijk wordt gedekt met een tafelkleedje, bordjes, bestek, bekers, versiering en een kan limonade. Klik hier voor meer informatie.