Films Agenda Specials Expat Informatie Locaties
NL
EN

DBUFF x Rialto

A celebration of urban film

Op 9 & 10 december vindt de 9e editie van DBUFF (Da Bounce Urban Film Festival) plaats. Kom genieten van een mooie selectie Black Films; films van zwarte makers en/of met een overwegend zwarte cast. 

Films, debatten en meer

Het aanbod van DBUFF 2023 is breed: er is voor ieder wat wils. Van romantische comedy’s en thrillers tot aan drama en documentaires. Maar praat ook mee tijdens de interessante talks en ontmoet gasten uit de filmindustrie.

Binnen het programma is er speciale aandacht voor de thema’s diversiteit, HipHop Culture en de LGBTQ+ community. Verder zijn er naast filmvertoningen ook panels en debatten over verschillende  onderwerpen. We nodigen je van harte uit om ook je stem te laten horen!

Tickets voor DBUFF zijn te kopen via de website van Da Bounce.

Da Bounce is a lifestyle. And it’s more than just music. Wij nemen het publiek mee in de verschillende onderdelen van de lifestyle. Samen vieren we muziek, stand up comedy, film, sport, fashion, storytelling en media. Da Bounce creëert onvergetelijke experience events en media concepten.

DBUFF 2023 wordt mede mogelijk gemaakt door stichting Democratie en Media, Het Nederlands Filmfonds, Amsterdams Fonds voor de Kunsten, Fonds 21, Het VSBfonds, Stadsdeel Amsterdam Zuidoost, het Cultuurfonds, het Vevam Fonds, Zabawas en het AMVJ Fonds.