Films Agenda Specials Informatie Locaties Nieuws
NL
EN

Wat eten we deze week?

Heerlijke maaltijden in Rialto De Pijp, bereid door onze kok Mirelle!

Onze chef-kok Mireille bereidt in Rialto De Pijp in haar pop-up restaurant (op onze mooie entresol) heerlijk vers comfort food met bijpassende groentes van het seizoen - tegen een zeer schappelijke prijs. De maaltijden zijn standaard gluten-vrij en van ieder gerecht is er altijd een vegan versie. Zo kan ieder gezelschap aanschuiven! Eetsmakelijk!

Eten op donderdag en vrijdag

Naar de film met een lege maag? Op donderdag en vrijdag hoeft dat in ieder geval niet, want op die dagen bereidt onze chef-kok Mireille in Rialto De Pijp in haar pop-up restaurant (op onze mooie entresol) heerlijk vers comfort food met bijpassende groentes van het seizoen - tegen een zeer schappelijke prijs. De maaltijden zijn standaard gluten-vrij en van ieder gerecht is er altijd een vegan versie. Zo kan ieder gezelschap aanschuiven! Laat het je smaken!

 

Rialto's pop-up keuken is gesloten in verband met zomerstop. Op donderdag 8 september is Mireille weer terug.

Wat we eten kan te maken hebben met het weer, een feest, een première of gewoon wat er spontaan in me opkomt. Altijd comfort food, altijd lekker! De soep is altijd vol van smaak met heerlijke groentecombinaties en liefde en geeft de voorzet die je wilt als je je verheugt op lekker ontspannend eten. Enkele favorieten zijn selderijsoep met lavas, pastinaak met basilicum, venkel met paprika en dragon, uien met salie of prei met mierikswortel. Het hoofdgerecht varieert van mole verde tot tikka masala, tajine, curry, paella, jerk-style, hachee, teriyaki, cha sieuw en mole colorado. Best wel grenzeloos… De keuze is makkelijk: vlees of vegan. Hou je van vlees? Prima heb ik! Liever vegan? Tuurlijk! Daarbij krijg je een heerlijke rijst-soort of aardappel-gerecht en veel verschillende groentes van de dag. Met alle plezier houd ik rekening met allergieën, je persoonlijke smaak en in principe kook ik glutenvrij Het leuke van onze lokale groentes, die altijd seizoensgebonden zijn, is dat ze zo verrassend goed combineren met het al die verschillende wereldkeukens van mijn passie. Iedereen is altijd blij met zoveel groentevariatie, Natuurlijk doe ik er wel iets bijzonders mee, zoals selderijknol met zuurkoolsaus, rode kool met koek- en speculaaskruiden en stoofpeertjesstroop, pompoen met pimentón de la Vera, of gewoon spinazie met prei... Tot gauw! Mireille

Chef Mireille