Films Agenda Specials Expat Informatie Locaties
NL
EN
Bekijk de trailer

Bones and All

Romantisch horror-drama van de maker van Call Me By Your Name over de jonge Maren, een meisje dat voortdurend honger heeft… naar mensenvlees.
Tickets bestellen

Deze voorstelling maakt deel uit van Rialto Filmclub met als gastspreker deze maand Ernst-Jan Pfauth.

Bones and All

De Italiaanse regisseur Luca Guadagnino behaalde zijn grootste succes met twee veelbekroonde romantische drama’s: Io sono l’amore (2009) en Call Me By Your Name (2017). Zijn nieuwe film, Bones and All, is opnieuw een romantisch drama, maar dan wel één met een onmiskenbare horror-twist. De film beleefde zijn wereldpremière op het filmfestival van Venetië en werd daar enthousiast onthaald: door publiek, pers, en de festivaljury: Guadagnino kreeg de Zilveren Leeuw voor Beste Regie.

Maren (Taylor Russel) en haar vader hebben het niet breed, al was het maar omdat ze nooit lang op dezelfde plek blijven. Maren is een slim, verlegen meisje dat geplaagd wordt door een onstilbaar hongergevoel – honger naar mensenvlees. Als na het zoveelste incident ook haar vader haar in de steek laat, besluit ze alleen op zoek te gaan naar haar moeder. Onderweg ontmoet ze mensen die haar ‘honger’ delen, onder wie de knappe, breekbare Lee ((Timothée Chalamet). Op hem wordt ze verliefd.

Trouw

Bones and All is een fijne combinatie van de horrorelementen uit Guadagnino’s vorige film Suspiria en het heerlijke, verliefde verlangen uit zijn doorbraakfilm Call Me By Your Name.

NRC

Bones and All ontpopt zich tot een uitzonderlijk romantische, melancholieke kannibalenfilm.