Films Agenda Specials Expat Informatie Locaties
NL
EN
Bekijk de trailer

Nope

Op de paardenranch van de Haywoods verdwijnen paarden, er vallen dingen uit de lucht, met soms dodelijke gevolgen. Is een UFO verantwoordelijk?
Tickets bestellen

Deze voorstelling maakt deel uit van Rialto Filmclub met als gastspreker deze maand Ernst-Jan Pfauth.

Nope

Reikhalzend werd uitgekeken naar de derde film van de succesvolle regisseur en scenarist Jordan Peele. Drie jaar na Us kwam Peele met Nope, opnieuw een horrorfilm, maar ditmaal gemixt met neo-western en sciencefiction. Grote inspiratiebronnen waren films als The Wizard of Oz (1939), Close Encounters of the Third Kind (1977) en Jurassic Park (1993).

In Agua Dulce, een klein afgelegen stadje in Californië, runt de familie Haywood een paardenranch. Op een dag vallen er met hoge snelheid metalen voorwerpen op de ranch, waarbij vader Otis het leven laat. Diens zoon OJ en dochter Emerald moeten zich zelf nu zien te redden. Op een avond, zes maande later, begint het licht te flikkeren en zijn de paarden in paniek. De twee zien een UFO , die het voorzien heeft op de paarden, terwijl deze al het onverteerbare materiaal met grote snelheid uitspuwt. Deze UFO is verantwoordelijk voor de dood van hun vader, en het wordt nog veel erger.

Deze bloedstollende film van Jordan Peele wordt deze samen met twee andere  van zijn films vertoond. Wil je ze alle drie met korting zien? Koop hier je triple bill!

triple bill