Films Agenda Specials Expat Informatie Locaties
NL
EN
Bekijk de trailer

Future Me

Slotdeel uit Vincent Boy Kars' millennial-trilogie over hoe millennials hun identiteit vinden. In deze mix van docu en fictie richt Kars de camera op zichzelf.
Tickets bestellen

Deze voorstelling maakt deel uit van Rialto Filmclub met als gastspreker deze maand Ernst-Jan Pfauth.

Future Me

Sinds 2017 werkt de Nederlandse filmmaker Vincent Boy Kars aan zijn millennial-trilogie, films die verbeelden hoe Nederlandse millennials hun identiteit proberen te vinden. In dat jaar verscheen Independent Boy, een film waarin Kars de regie overnam in het leven van zijn besluiteloze vriend Metin. Drie jaar later richtte hij in Drama Girl de camera op Leyla en laat haar belangrijke episodes uit haar leven naspelen.

Dit slotdeel van de trilogie gaat over Kars zelf. Op een heel persoonlijke en openhartige wijze probeert hij antwoord te vinden op twee essentiële vragen: wie ben ik en wat wil ik zijn? Zijn ouders, zijn vriendin Eva en een therapeut helpen mee de antwoorden te vinden. Kars zelf vertelt het verhaal, net als acteur Martijn Lakemijer, die te zien is als Kars' alter ego. Het resultaat is een fascinerende mix van docu en fictie en zo moet het ook zijn: "Fictie is de leugen die we gebruiken om de waarheid te vertellen", aldus Kars.