Films Agenda Specials Expat Informatie Locaties
NL
EN
Bekijk de trailer

Good Times, Bad Times - ENFF On Tour

De oude en vermoeide Kasum bezoekt een restaurant dat vol met mensen zit, met wie hij geen contact heeft. Op een vreemde wijze lijkt iedereen verbonden met de ober.
Tickets bestellen

Deze voorstelling maakt deel uit van Rialto Filmclub met als gastspreker deze maand Ernst-Jan Pfauth.

Het Eastern Neighbours Film Festival (ENFF), dat jaarlijks in Den Haag de beste en meest relevante films uit Oost-Europa presenteert, gaat op tournee en doet ook Rialto De Pijp aan. Op zaterdag 28 september presenteert het de Nederlandse première van de speelfilm Good Times, Bad Times van de Kroatische regisseur Nevio Marasović.

Direct na de film presenteert het ENFF een video-interview met Marasović, waarin het publiek meer te weten komt over de film en zijn carrière.

Na afloop van dit alles is er, zoals gebruikelijk, de ENFF Balkan cocktail!

Klik hier voor meer informatie over het ENFF.

Good Times, Bad Times

De oude, vermoeide Hrvoje Kasum bezoekt een restaurant, de ober biedt hem iets te drinken aan. Terwijl hij zit te wachten observeert Kasum de andere gasten: een jong stel op hun eerste afspraakje, een ander stel aanstaande ouders, jonge gezinnen, gebroken gezinnen, een politicus die een peptalk afsteekt tegen zijn volgelingen, een paar vaders met zonen, enz. Met al die mensen heeft hij geen contact, maar wel met de ober, die ook met de andere gasten omgaat. Iedereen lijkt deel uit te maken van hetzelfde verhaal dat op een wonderlijke wijze verbonden is met het restaurant en het personeel. Ondertussen is op een tv-scherm in de zaak een voetbalwedstrijd te zien.

De Kroatische regisseur Nevio Marasović vertelt in zijn vijfde speelfilm een verhaal waarin teruggeblikt wordt op een voltooid leven vol spijt, bitterheid en vooral verkeerde beslissingen. Voor de rol van Kasum heeft hij de Sloveense topacteur Radko Polič gecast, aan wie de film ook is opgedragen.