Deze website is geoptimaliseerd voor moderne browsers. Voor een betere ervaring update de browser.

Films Agenda Specials Informatie Nieuws Account
NL
EN
Bekijk de trailer

Redemption - Seret International

Menachem: ooit een rocker, nu is hij een vroom man. Als zijn dochter ernstig ziek wordt, besluit hij de band weer op te richten om met de gages de behandeling van zijn dochter te kunnen betalen.
Tickets bestellen

Deze voorstelling maakt deel uit van Rialto Filmclub met als gastspreker deze maand Ernst-Jan Pfauth.

Redemption

Als het leven van een kind belangrijker is dan religieuze dogma's, oftewel een verhaal over de onvoorwaardelijke liefde van een vader voor zijn kind. Weduwnaar Menachem was ooit de bandleider van een rockgroep, maar nu ziet zijn leven er heel anders uit: hij is een vrome, orthodoxe Jood, vader van een zesjarige dochter, Geula.

Op een dag wordt er kanker bij het kind geconstateerd, tot ontzetting van Menachem. Er is een behandeling, maar die kan hij zich niet veroorloven. Hij ziet maar één oplossing: de oude band weer opstarten om dan het geld te verdienen met optredens bij bruiloften. Maar de vroegere bandleden leiden inmiddels ook een totaal ander leven en bovendien werkt dat wel: een religieus-orthodoxe rocker? Het maakt Menachem en de bandleden niet uit – het leven van Geula staat immers op het spel.