Deze website is geoptimaliseerd voor moderne browsers. Voor een betere ervaring update de browser.

Films Agenda Specials Informatie Nieuws Account
NL
EN
Bekijk de trailer

On the Rocks

De New Yorkse Laura vermoedt dat haar man vreemdgaat, Om daar achter te komen wendt ze zich tot haar excentrieke vader Felix. Met Bill Murray en Rashida Jones.
Tickets bestellen

Deze voorstelling maakt deel uit van Rialto Filmclub met als gastspreker deze maand Ernst-Jan Pfauth.

On the Rocks

New York: Laura weet niet beter dan dat ze gelukkig getrouwd is met Dean. Maar het valt haar op dat hij de laatste tijd wel erg vaak overwerkt op kantoor, waar net een heel leuke vrouw is komen werken. Gaat hij vreemd? Op zoek naar goede raad wendt ze zich tot haar even charmante als impulsieve vader Felix, een heuse playboy. Hij stelt voor op onderzoek uit te gaan - letterlijk. Wat volgt is een eindeloze zwerftocht door the city that never sleeps, een tocht die de twee dwingt hun relatie tot elkaar onder ogen te zien.

In haar achtste lange film laat regisseur Sofia Coppola zien hoe anders ouders aankijken tegen relaties dan hun kinderen. In essentie is het een verhaal over een generatiekloof die nauwelijks te overbruggen valt, maar ze doet dat met lichtheid en humor. Daarom kan de film ook net zo goed als een sprankelende liefdesverklaring aan New York worden gezien. Met Bill Murray en Rashida Jones.