Deze website is geoptimaliseerd voor moderne browsers. Voor een betere ervaring update de browser.

Films Agenda Specials Informatie Nieuws
NL
EN

Nieuws

Het laatste Rialto nieuws vind je hier

Ma 20 Sep 2021
Rialto for Short - de derde en laatste editie van dit seizoen!
Op dinsdag 21 september vindt de derde en laatste editie van het derde seizoen van Rialto for Short plaats. In Rialto for Short biedt Rialto nieuw, nog niet ontdekt talent een kans on zich te presenteren aan publiek en professionals, en hun films op het grote doek te vertonen.
Verder lezen
Do 2 Sep 2021
Camera Japan komt naar Rialto VU
Rialto VU opent haar deuren voor een voorproefje van Camera Japan: een Japans cultureel festival dat sinds 2006 elk jaar plaatsvindt in Rotterdam. Op zaterdag 11 september geniet je van twee films uit eerdere edities.
Verder lezen
Ma 30 Aug 2021
De winnaars van de 11e editie van World Cinema Amsterdam zijn...
Voorafgaand aan de vertoning van de slotfilm The Last Days of Gilda werden afgelopen zaterdagavond tijdens de 11e editie van World Cinema Amsterdam de winnaars bekendgemaakt: de World Cinema Jury Award ging naar Eyimofe, de World Cinema Exchange Award werd toegekend aan The Man Who Sold His Skin en de Audience Award ging naar The Mercy of the Jungle.
Verder lezen
Ma 23 Aug 2021
WCA 2021 is van start!
We zijn begonnen! Afgelopen donderdag is de elfde editie van World Cinema Amsterdam officieel van start gegaan. Een terugblik op een geslaagd openingsweekend.
Verder lezen
Vr 6 Aug 2021
Kaartverkoop World Cinema Amsterdam gestart
Van 19 - 28 augustus is het weer tijd voor het jaarlijkse filmfestival World Cinema Amsterdam. Het volledige programma is bekend en de kaartverkoop is gestart.
Verder lezen
Meer nieuws laden