Deze website is geoptimaliseerd voor moderne browsers. Voor een betere ervaring update de browser.

Films Agenda Specials Informatie Nieuws
NL
EN

Kaartverkoop World Cinema Amsterdam gestart

Bekijk het hele programma op de WCA website

Van 19 - 28 augustus is het weer tijd voor het jaarlijkse filmfestival World Cinema Amsterdam. In Rialto, De Balie én Rialto VU, met de beste films uit Afrika, Azië, Latijns-Amerika en het Caribisch gebied. De kaartverkoop is begonnen.

Meer dan 100 filmvertoningen

De 11e editie van World Cinema Amsterdam belooft een hele mooie editie te worden. Net als elk jaar is er een Competitie-programma waarbij acht films strijden om de World Cinema Jury Award. Daarnaast is er dit jaar een focusprogramma met de mooiste films uit Sub-Sahara-Afrika: Actual Africa. Maar dat is niet alles, ook kun je dit jaar weer genieten van het Go Cuba!-programma, zie je de mooiste films van Nederlandse en Vlaamse filmmakers uit het WCA Presents-programma en kan je genieten van Special Screenings.

In totaal zijn er meer dan 100 filmvertoningen op diverse locaties: Rialto De Pijp, De Balie en Rialto VU. Ook zijn er speciale pop-up vertoningen bij OSCAM, LantarenVenster en de Bijlmerbios.

Neem een kijkje op de website van World Cinema Amsterdam voor het volledige programma. Ook kun je daar vinden wel regisseurs en speciale gasten we dit jaar verwelkomen.

De kaartverkoop is begonnen!